Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 січня 2014, 23:50 Бійки та насильство
Відомий боксер згвалтував одеситку в новорічну ніч
Відомий боксер згвалтував одеситку в новорічну ніч

Двадцятидворічна одеситка звинувачує чемпіона з боксу у звірячому зґвалтуванні. Каже: стався злочин просто новорічної ночі. Першого січня дівчину з великою вагінальною кровотечею доправили до лікарні. Постраждала стверджує: під час святкової вечірки їй у шампанське підсипали наркотик, а прийшла до тями вже вранці - вся у крові.

У квартиру, де святкувало Новий Рік велике товариство, двадцятидворічну Христину запросив її друг-спортсмен. Приїхала з подругою о другій годині ночі. Розповідає: стан знайомого та його друзів одразу видався дивним.

Христина, постраждала:

- Он раза 2 или 3 спросил, употребляла ли я когда-нибудь наркотики, кокс. Я говорю: "Нет, я никогда не пробовала". Он: "Ну, значит, и не будешь. У нас есть, но ты не попробуешь".

Дівчина стверджує: випила лише два келихи шампанського. Та після одного з них закрутилося в голові, віднялася верхня частина тіла. Що було далі - не пам'ятає.

Христина, постраждала:

- Я очнулась. Уже было светло. Утро было. Я вся в крови была. Я видела, что у меня безумное кровотечение. Я осознавала, и не знала, что делать с этим. Я набрала такси. Сказала адрес, взяла сумку, и упала возле двери. У входа. Не могла открыть двери.

Як дісталася додому, досі не розуміє. Сестра розповідає: дівчина була боса, в чужому спортивному костюмі.

Владлена, сестра постраждалої:

- Кристина вышла из своей комнаты и упала в обморок. Просто лицом в пол. Мы ее стали поднимать, она начала зеленеть и просто обмякла.

Постраждалу терміново відвезли до лікарні швидкої допомоги.

Олексій Ситник, завідувач відділу інтенсивної терапії Одеської міської клінічної лікарні №1:

- Ей было проведено оперативное лечение, остановка кровотечения. И противошоковые мероприятия: переливание крови, кровезаменителей.

Вже 1 січня рідні дівчини подали заяву про зґвалтування. За кілька годин міліціянти знайшли всіх учасників вечірки. Приятель Христини, відомий в Україні спортсмен,  розповів: наркотиків подрузі не підсипав. А все, що сталося - було з обопільної згоди.

- Она сама разделась, она сняла штаны, я снял штаны. Все было обоюдно, если столько человек видели, как мы обнимались и целовались. Я не виноват, что у меня половой - вот такой. Это - не моя вина. Может она с кем-то спала, у кого был не такой. Даже могут врачи доказать, что у меня с половым.

Те саме чоловік розповів і в міліції.

Тетяна Хмельницька, керівник сектору зв'язків з громадськістю Одеського МУ міліції:

- Подозреваемое лицо установлено, но в настоящий момент не задержано, так как нет процессуальных оснований его задерживать. Назначен ряд экспертиз и по заключению этих экспертиз будет принято решение.

Проте експертиз, кажуть рідні й адвокат постраждалої, не роблять. Зразки крові й сечі Христини передали фахівцям лише 6 січня.

Андрій Чумак, адвокат постраждалої:

- Формально по данным, которые есть у следствия и у нас, не происходит их подтверждение, не допрошены были лица, которые участвовали в этих событиям. То есть фактически, как таковое досудебное следствие отсутствует.

Змусити слідчих активізувати роботу захисник планує через суд. А сама постраждала дівчина досі в шоці. Каже: їй дуже страшно, і пробачати свого кривдника не хоче.