Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 грудня 2013, 22:45 Бійки та насильство
У Шостці зустріч однокласників закінчилася побиттям та пограбуванням
У Шостці зустріч однокласників закінчилася побиттям та пограбуванням

Відлупцювали, пограбували, ще й принизили - так привітали на день народження колишні однокласники 27-річного приятеля. Сценарій іменин написала скандально відома режисерка - горілка.

Після школи Олексій з однокласниками не бачився. Тож здивувався, коли почув від них вітання з днем народження. Святкування друзі вирішили підкріпити міцними напоями. Зустрілись у квартирі іменинника.  

Олексій, постраждалий:

- Встретились, все хорошо было, нормально разговаривали, ниче не было такого, шо хто-то кому-то или что-то должен, или хто-то кого-то, блин, оскорблял, не было такого.

Після якої чарки стосунки між однокласниками переросли у чвару - тепер вже ніхто з них не пам'ятає. Та певної миті на іменинника посипались удари, потім була вимога гостей віддати банківську картку. Втративши 2 тисячі гривень, господар спробував втекти, але лише роздратував нападників.

Сергей Коверсон, старший слідчий Шосткинського МВ міліції:

- Вывезли в лес и стали требовать пин-код со второй карточки. В конце концов потерпевший рассказал пин-код со второй карточки, однако злоумышленникам показалось этого мало. Они решили поиздеваться над потерпевшим, раздели его наголо, после чего заставили находиться на морозе около 5 минут.

Приниження посеред засніженого лісу колишні друзі супроводжували побиттям. Коли нарешті знущання наскучили, жертву заштовхали до авта. Утім, одягтися не дали й додому не повезли.  

Юлія Зайцева, кореспондентка:

- В одному кросівку та куртці хлопця викинули з автівки десь за кілометр від міста. Коли він добіг до перших будинків, одну ногу майже не відчував, бо тієї ночі мороз сягнув 13 градусів.  

Володимир Силенко, хірург Шосткинської лікарні:

- Госпитализирован в хирургическое отделение с диагнозом отморожение правой стопы 2-й степени. Жалобы на боли в стопе, назначено соответсвующее обследование, лечение. В зависимости от степени отморожения последствия могут быть и печальными, вплоть до потери конечности. Поэтому желательно сразу обращаться в больницу.

Кривдників молодика затримали наступного дня. На поцуплені 2 тисячі гривень вони мали намір втекти з міста. 

Сергей Коверсон, старший слідчий Шосткинського МВ міліції:

- Два ранее неоднократно судимые лица, один из которых освободился 3 месяца назад, второй - год назад освободился, все они отбывали наказание за совершение корыстных преступлений, в том числе за грабежи.

Тепер нападники в СІЗО, за цей злочин їх можуть ув'язнити на 6 років.