Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 грудня 2013, 23:29 Бійки та насильство
У столиці побили ведучого Антимайдану
У столиці побили ведучого Антимайдану

Кілька днів погроз та, як наслідок, побиття. Відомого телеведучого Юрія Кота недільного вечора віддухопелили просто поряд з його будинком. Напередодні він був ведучим мітинґу на Європейській площі.

Сонячний суботній день. Два мітинґи в середмісті столиці. Ведучий зібрання на підтримку влади - Юрій Кот.  

А це вже вечір наступного дня. Відділ політравми столичної лікарні. Юрій Кот - пацієнт. Розповідає: приблизно о сьомій вечора припаркував автівку на стоянці й рушив додому.

Юрій Кот, постраждалий:

- Подошел чувак, сначала их было двое, но один ушел вперед. И я полез в карман. Дальше сразу получил в нос несколько раз, потом он свалил меня с ног и начал тузить меня ногами.

Юрій каже: все сталося надто швидко, а тому розгледіти обличчя кривдника не встиг. Та зізнається: нападник сказав лише кілька слів.

Юрій Кот, постраждалий:

- ... к своим донецким, сука. Это при том, что угрозы со вчерашнего дня, жену запугали телефонными звонками. Я вообще все фигово помню, ну подходит в черной шапке, черный силует, не знаю... Я буду вспоминать, я вспомню.

Знімальна група Свідка зустрілася з постраждалим ще до приїзду правоохоронців та повного медичного обстеження. Проте попередній діагноз чоловікові вже повідомили.

- Уже нашли перелом носа, ушиб грудины, ну сейчас только начали обследовать.

Відомий телеведучий сподівається, що це побиття аж ніяк не пов'язане з його професійною діяльністю й вірить, що кривдників знайдуть.

Ольга Білик, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- За даним фактом розпочате кримінальне провадження за статтею 125 КК України - Умисне легке тілесне ушкодження, в подальшому кваліфікація статті може бути змінена через те, що його направлено на експертизу, яка остатоточно встановить ступінь тяжкості тілесних ушкоджень.

Правоохоронці звертаються до ймовірних свідків побиття, щоб допомогли відшукати винних.