Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 жовтня 2013, 23:04 Бійки та насильство
На Рівненщині чоловіка вивізли з дому та ледь не вбили
На Рівненщині чоловіка вивізли з дому та ледь не вбили

Невідомі в масках напали на 43-річного чоловіка на Рівненщині. Мешканець села Микулина пізно ввечері дивився телевізора. Аж раптом до будинку вдерлися троє молодиків. Вони витягли господаря з хати й вивезли в поле.

Того вечора родина Миколи Янчика спокійно спала. Та раптом до кімнати зайшли невідомі молодики в масках. І почався жах.

Микола Янчик, постраждалий:

- Вдома били. Потім вивезли і там ще били.

- А як вас везли?

- Машиною.

- На передньому сидінні, на задньому?

- В багажнику.

- І ви не пручалися, не просили, щоб вас відпустили?

- В мене руки були зв'язані, як я міг пручатися?

Постраждалий дістав стількох ударів, що ледве не сконав на луці неподалік села, де нападники покинули його помирати. Врятували життя чоловікові троє мисливців, які йшли вдосвіта на полювання й почули людський стогін. До лікарні постраждалого доправили в украй тяжкому стані. 

Василь Заболотний, лікар:

- Діагноз поставлений - політравма, закрита травма грудної клітки, перелом ребер, пошкодження лівої легені, розрив селезінки, обширна внутрішньочеревна кровотеча.

Міліціонери за кілька годин затримали нападників. Ними виявилися троє мешканців Гощанського району віком від 23 до 27 років. Організатором нічної вилазки називають одного.    

Юрій Сістук, керівник Гощанського РВ  міліції:

- На даний час особі, яка скоїла злочин, оголошено про підозру за частиною 1 статті 121 - Тяжкі тілесні ушкодження. Попередньо - це неприязні відносини між одним з цих, хто наносив тілесні ушкодження, і потерпілим.

Утім, у мешканців району інша версія. Вони смакують деталі кривавого нападу й кажуть: так з чоловіком розправився коханець його дружини. І вже навіть приходив до побитого суперника в лікарню, щоб якось залагодити справу. Сам Микола стверджує: напад справді пов'язаний з сім'єю, проте жінка тут ні до чого.