Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 жовтня 2013, 00:32 Бійки та насильство
Стрілянина в середмісті столиці
Стрілянина в середмісті столиці

Стрілянина, побиті автівки та гонитва. Таке коїлося серед білого дня у столиці. Нападники заблокували проїзд легковикові й почали гатити в нього з автоматів. Свідкам вдалося зафільмувати цей конфлікт.

Це кадри денної стрілянини, учиненої на Глибочицькій вулиці в Києві. Четверо чоловіків своїми автівками заблокували проїзд Сеату й намагаються витягти водія. Нападники відкривають вогонь по машині й вибивають скло.

- Бах, бах! Дуже швидко, збіглись люди.

Свідки стрілянини кажуть: на машинах нападників - Порше й Фольксвагені - не було номерних знаків. Не видно їх і на відео. Тобто - це точно не випадковий дорожній конфлікт, до наскоку готувалися.

Цей чоловік воліє не називатися. Він став свідком розбою.

- Биты там не было, пистолет и два автомата. Тот, что со стволом был, он в лобовое стрелял, со стороны водителя. Вперед-назад сдал, машину чуток помял и вырулил. Да, в машину попрыгали и за ним поехали.

Чоловік каже: у заблокованій стрільцями автівці водій був не сам.

- Пассажир дверь открыл и сбежал.

Подейкують, що напад скоєно через гроші. Адже все сталося біля відділів двох банків, а водій міг перевозити велику суму.

- На инкасаторську машину.

Та правоохоронці розглядають будь-які версії стрілянини і поки вивчають відео.

Наталя Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- На місці події були вилучені гільзи, які доправили на експертизу, аби визначити, з якої зброї стріляли. Жодна людина не постраждала, а також жодна людина не звернулася до медичних закладів про те, що вона отримала якісь ушкодження під час цього інциденту.

Міліціянти вже розпочали кримінальне провадження за фактом бешкету. Якщо нападників знайдуть, їм загрожуватиме позбавлення волі на термін до семи років.