Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 вересня 2013, 09:02 Бійки та насильство
Під Одесою молодики побили битками відвідувачів і співробітників бару
Під Одесою молодики побили битками відвідувачів і співробітників бару

Масовою бійкою провели останній день літа на відомому курорті Затоці, під Одесою. П`яні гості бару зчепилися з іншими відвідувачами. Розбишаки пішли, втім одразу ж повернулися з бейсбольними битками. Дубасили кожного, хто не встиг утекти: й відпочивальників, і працівників.

У барі "Прем`єра", кажуть місцеві, ціле літо було неспокійно. А те, що сталося вночі закриття сезону перевершило всі попередні пригоди. Шестеро нетверезих молодиків почали чіплятися до інших гостей закладу. Працівники вивели розбишак надвір. Проте товариство за хвилину повернулася з битками, які вийняло з багажника свого авта.

Наталя Заремба, помічник керівника відділу Білгород-Дністровського МВ міліції:

- Молоді чоловіки вийшли з бару, взяли біти повернулися взяли бити і почали трощити меблі та причинили тілесні ушкодження відвідувачам бару.

Одесит Саркіс весь сезон пропрацював у "Прем`єрі" шашличником. Каже, почув галас і вийшов подивитися. За мить на нього мчали хлопці з палицями.

Саркіс, постраждалий:

Я только успел кричать: "Бегите все!". А я не мог. Потому что после инфаркта не могу быстро ходить. Поймали и начали битами бить. Молодые с битами, ничего не спрашивали. Меня ударили сзади. Я упал, и начали бить.

Лариса, дружина постраждалого:

- Они бросили его, когда он упал, потерял сознание. Побежали искать остальных, кого еще можно отлупить. Никого не нашли. Пішли и опять стали его бить. Он потерял сознание опять и уже очнулся, когда "Беркут" приехал.

Разом зі ще трьома постраждалими Саркіса привезли до районної лікарні. Двоє пацієнтів тут і досі. Інших лікують амбулаторно.

Семен Карауш, завідувач травматології Білгород-Дністровської районної лікарні:

- У одного, жителя города Одессы - перелом 4 ребер слева, ЧМТ, сотрясение мозга. У жителя Азербайджана - обширная рваная рана левого бедра и множественные побои.

Проте люди кажуть - насправді постраждалих у бійці значно більше.

Лариса, дружина постраждалого:

- Там еще, говорят, 10 человек пострадали. Мальчику зуб выбили, по лицу девочку ударили, по плечам били ребят, руку в двух местах мальчику поломали. Даже просто человек шел по улице, они его догнали и ударили по голове, он упал, отдыхающий.

Міліція приїхала, коли бійка майже скінчилась. Усіх розбишак вдалося затримати. Вже відомо, що двоє з них до нападу були під слідством в іншій справі. Суду вони чекатимуть у камері. Решту молодиків відпустили під зобов'язання про невиїзд. Їхні дії кваліфікують як бешкет. Найбільше покарання за цією статтею - семирічне ув`язнення.