Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 серпня 2013, 23:13 Бійки та насильство
У Рівному сталася різанина на дискотеці
У Рівному сталася різанина на дискотеці

Різанина між охоронцями й відвідувачами відбулася у Рівному на дискотеці. Двоє поранених звернулися до лікарні, ще один чоловік дістав тяжку черепно-мізкову травму й після двох днів глибокої коми помер.

Троє чоловіків прийшли до диско-бару Магнат уночі. Невдовзі поведінка гарячих відвідувачів почала заважати іншим клієнтам.

Іван, сторож:

- Це вроді не азербайджанці, а грузини, а як там та за що - народ гарячий. А ще одне - діло в тому, що сюди ніхто не приходить тверезий.

Олена Дудко, інспектор сектору зв'язку з громадськістю УМВС у Рівненській області: 

- Почали себе шумно поводити, і охоронці попросили їх вийти з розважального закладу. Це викликало обурення і між ними виникла суперечка, яка згодом переросла у бійку. Під час цієї бійки отримали тілесні ушкодження троє чоловіків, в результаті якої один з чоловіків помер. Наразі чоловік, який завдав тілесні ушкодження, що спричинили смерть, знаходиться у розшуку.

У диско-барі кажуть - билися надворі біля закладу. Колотнеча була масова - гамселили одне одного й охоронці, й чужоземці, й інші відвідувачі. Південці почали махати ножами та врешті перемога була не їхня. На асфальті залишився лежати один з гарячого товариства.

Микола Тимощук, завідувач нейрохірургії Рівненської міської лікарні:

- В ніч з 2 на 3, тобто 3 числа біля 2 години ночі з вулиці Степана Бандери в нашу лікарню поступив пацієнт з ознаками важкої черепно-мозкової травми, очевидно, житель Середньої Азії, у всякому випадку по зовнішніх ознаках, тому що відомостей, звідки, хто і  як, немає. Віком близько 30 років.

Стан пацієнта погіршився одразу після прибуття до лікарні. В реанімації він був з діагнозом глибока кома. Після бійки чоловік прожив ще два дні.

Микола Тимощук, завідувач нейрохірургії Рівненської міської лікарні:

- Така травма, як на наш погляд, тобто обставини її отримання - очевидно падіння навзнак, тобто на потилицю, тобто ушкоджені переважно потиличні відділи головного мозку, які відповідають за життєво важливі функції.

У міліції спочатку розпочали кримінальне провадження за фактом бешкету. Та через смерть одного з постраждалих справу найближчим часом перекваліфікують. Убивцю тепер посилено шукають.