Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 липня 2013, 23:55 Бійки та насильство
Мстива жінка напала на дільничого на Сумщині
Мстива жінка напала на дільничого на Сумщині

Помститися за ув'язнення. На Сумщині жінка вирішила поквитатися з дільничним за понівечене життя. Допомогти їй узялися приятелі: хитрощами викликали міліцію та вчотирьох наскочили на прибулих інспектора і слідчу. Щоби відбитися від нападників, правоохоронцям довелося стріляти.

Чоловік звіряче побив дружину. За таким викликом на місце злочину пізно ввечері виїхала оперативна група - дільничний і слідча. Першим до помешкання зайшов інспектор. Там на нього одразу накинулася розлючена п'яна жінка.

Олександр Гончар, старший дільничний інспектор Лебединського МВ міліції:

- Тетяна, наклонившись до мене, сказала, що вона визвала мене для того, щоб зарізати. Знаючі, що буквально рік тому Тетяна звільнилася з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за аналогічний підріз свого брата співмешканця.

Жінка встигла зірвати погони й підбити око дільничному. Коли він її відштовхнув, на допомогу кинулися горілчані приятелі: співмешканець, брат і його дружина.

Олександр Гончар, старший дільничний інспектор Лебединського МВ міліції:

- В цей час дані особи мене повалили на підлогу та намагалися заволодіти табельною вогнепальною зброєю, витягуючи ремшнур.

Олександр пригрозив, що стрілятиме. Та нападників це лише розпалило. Господиня схопила ножа і знову рушила в наступ.

Катерина Доценко, слідчий Лебединського МВ міліції:

- Ми вже вдвох намагалися їх заспокоїти, відходили, в цей час одна з жінок накинулася на мене, схопила за сорочку, розірвала її.

Тоді інспектор затулив собою слідчу і зробив два постріли у стелю. За лічені хвилини прибула група швидкого реагування, яка вгамувала нарешті буйне товариство. Вже у відділку організаторка нападу пояснювала свої дії помстою.

Тетяна, затримана:

- Да, я йому одірвала погони і вдарила йому під око, за те, шо він заробив. Йому це так з рук не зійде, участковому нашому - те, шо він на мені звездочки заробив, мене посадив в тюрму 4 роки назад.

Наступні 3 роки жінка, швидше за все, знову сидітиме за ґратами. Утім, погрожує, що таки помститься.