Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 липня 2013, 23:24 Бійки та насильство
Вулична сварка в Одесі скінчилася стріляниною
Вулична сварка в Одесі скінчилася стріляниною

Дві кулі - в печінку, дві - у плече та стегно. Звичайна вулична сварка між двома товариствами в Одесі скінчилася стріляниною. Кулі випустили з травматичного пістолета.

Дмитро Тарасов щойно повернувся з лікарні. З його плеча вийняли металеву кулю.

- То есть ранение сюда, вытащили пулю отсюда. Шарик такой идет металлический, как горох.

Тієї ночі повертався з гулянки з другом Євгеном і його дівчиною. На Адміральскому проспекті попрощалися. Та вже за кілька секунд приятель покликав на допомогу.

Дмитро Тарасов, постраждалий:

- Стояла компания 4 человека и что-то зацепились. Сначала начал толкать, завязалась драка. Они нас физически не вывозили. И достал пистолет и открыл огонь.

Як наслідок - одного хлопця поранено у плече та стегно. У другого - ушкоджена печінка. Зараз двадцятип'ятирічний чоловік у реанімації.

Микола Турчин, заступник керівника Одеської міської кліничної лікарні №11:

- Ему была произведена операция большая лапаротомия. Там была потеря крови порядка полутора литров в брюшной полости. И он сейчас в реанимационном отделении. Состояние его стабильное.

Кулі ще не витягли. Вона, на думку лікарів, застрягла у м'яких тканинах. Пістолет, з якого її випустили, зі слів міліціянтів - травматичної дії. До приїзду правоохоронців його власник і все товариство з місця пригоди втекли.

Тетяна Хмельницька, співробітниця сектору Одеського МУ міліції:

- Начато уголовное производство по признакам статьи 121 УКУ. Умышелнное нанесение тяжких телесных повреждений. Сотрудники милиции ведут поиски злоумышленников.