Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 березня 2013, 11:35 Бійки та насильство
На Дніпропетровщині двоє братів відлупцювали правоохоронців
На Дніпропетровщині двоє братів відлупцювали правоохоронців

Двоє п'яних братів зухвало відлупцювали двох правоохоронців на Дніпропетровщині. Сутичка виникла в сільській кав'ярні, щоб затримати бешкетників, довелося залучити спецпризначенців. Оселю, де забарикадувалися молодики, брали штурмом.

Бійка виникла в оцій кав'ярні. Двоє відвідувачів відмовлялися розрахуватися за вечерю, коли їх вкотре попросили заплатити, здійняли бучу. Тож кухарка закладу зателефонувала до міліції. Правоохоронці прибули за п'ять хвилин, та їхня присутність бешкетників лише розлютила.

Олег Паштета - дільничний інспектор Магдалинівського РВ міліції:

- Попрохали їх розрахуватися, після чого дані громадяни почали вести себе агресивно, зухвало і одразу розпочали бійку. 

Зламавши одному правоохоронцю носа, а іншому - щелепу, злочинці накивали п'ятами.

Сергій Лазенко - хірург Магдалинівської лікарні:

- В данное время состояние больных удовлетворительное, в оперативном лечении не нуждаются. Находятся под наблюдением врача хирурга-невропотолога. 

Міліціянти швидко дізналися, де мешкають двоє братів-нападників. Втім, потрапити в їхню оселю спочатку не змогли, бо господарі забарикадувалися. Тож правоохоронці викликали з обласного центру спецпризначенців.

- Выбивают двери. 

Під час обшуку у братів вилучили два ножі, якими в кав'ярні вони погрожували правоохоронцям. За фактом бешкету та опору співробітникам міліції розпочате кримінальне провадження. Злочинцям загрожує до восьми років позбавлення волі.