Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 березня 2013, 12:03 Бійки та насильство
У Маріуполі 3 хлопців скривдили жінку та побили її чоловіка
У Маріуполі 3 хлопців скривдили жінку та побили її чоловіка

Зробив зауваження - потрапив до лікарні. У Маріуполі троє молодиків побили чоловіка, який заступився за жінку. Спочатку виникла сварка, потім - масова бійка. Її наслідки: трьох постраждалих ушпиталено, один з них - у тяжкому стані.

Бійка зчинилася біля цієї кав'ярні, троє парубків брудно висловлювалися на адресу пані Тетяни, її чоловік хлопцям зауважив.

Тетяна Чумарина, дружина постраждалого:

- Сделали замечание и сразу первый удар сразу сильный, его вырубили и избивали. Он помнит только, как спускался вниз покурить. Дальше, следующее включение в больнице.

З маріупільської лікарні ледь притомного чоловіка терміново доправили до Донецька.

Сергій Корівка, завідувач відділу лікарні ім. Калініна м. Донецька:

- Выявлено поражение центральной нервной системы, больной перенес черепно-мозговую травму и в настоящее время больной находится у нас. Состояние больного средней тяжести, остаются жалобы на менингиальный синдром, жалобы на головную боль, головокружение и неврологическую сиптоматику.

Вже в лікарні постраждалий розповів, що якби не його друзі, з якими відпочивав у кав'ярні, певно б загинув. Саме приятелі кинулися рятувати його від оскаженілих молодиків, та захисникам також добряче перепало. Окрім того, їм погрожували.

Андрій Тимофеєв, постраждалий:

- Кричали: Вы не знаете куда вы попали, будете ползать на коленях, квартиры и дома поспаливаем. Матери сказали - ты вообще будешь ползать на коленях, моей матери.

- Настолько крутые?

- Вроде бы у одного там мама прокурор. Он там орал во все горло: нам все можно, мы все решаем, все делаем.

Нині міліціянти з'ясовують усі обставини бійки. Контролює перебіг слідства прокуратура Маріуполя.

Тетяна Павленко, прес-секретар прокуратури м. Маріуполя:

- Данные об этом правонарушении внесены в ЕРДР с предварительной квалификацией "Хулиганство совершенное группой лиц". Фактов участия в данном правонарушении работников прокуратуры или их родственников не установлено.

Поки розслідування триває, молодикам, що жорстоко побили людей, суд обирає запобіжний захід.