Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 лютого 2013, 21:01 Бійки та насильство
На Сумщині чоловік спілкувався з колишнею дружиною ножем та пістолетом
На Сумщині чоловік спілкувався з колишнею дружиною ножем та пістолетом

Щоби поспілкуватися - взяв ножа й пістолета. У місті Ромнах на Сумщині чоловік напав в аптеці на колишню дружину. 5 разів штрикнув у живота, груди та передпліччя. Закривавлена жінка волала, щоб зупинився, а він цілився з вогнепальної зброї. Правоохоронці встигли врятувати нещасну останньої миті.

Провізори саме шукали і продавали ліки покупцям, тому навіть не помітили, як хтось швидко проскочив до кабінету завідувачки. За мить жінок налякав несамовитий крик керівниці.

Людмила Синько, свідок:

- Тут человєк 15 було. Зал повний був людей на 3 каси, потом я вже взнала, шо пробіг человек і двері закрились оці, і потом дєвочки прибігли дві, растеряні, кажуть, це Міша, кажуть, дзвоніть бігом, визивайте міліцію.

Аптекарка натисла тривожну кнопку, швидко прибули охоронці, але зайти до кабінету не змогли.

Руслан Баленко, інспектор Роменського відділу ДСО:

- Негайно прийняли рішення взломать двері, коли побачили, у отвір побачили чоловіка невідомого, який стояв над жінкою і тримав у руці пістолет.

Чоловіка обеззброїли, втім побачили: жінка з поштриканими ножем грудьми й животом стікає кров'ю.

Володимир Штогрин, завідувач хірургії Роменської районної лікарні:

- З діагнозом множинні різані рани грудної клітки. Хвора піднята в операційний блок, де їй проведено оперативне втручання. Післяопераційний період стабільний.

Постраждала:

- Казав, шо, я хотів, шоб ти заяву забрала, ти її не забрала, тепер мені світить 15 лєт. І начав ножом бить.

Згодом з'ясували: нападник - колишній чоловік завідувачки. Півроку тому він вже відлупцював жінку, вкрав автівку й особисті речі. Цю кримінальну справу якраз передано до суду. Її розгляд і спонукав звинувачуваного до ще рішучіших дій.

Затриманий:

- На сегодня было назначено день суда, я перед судом просто хотел зайти с ней поговорить, потому что то, что написано ею собственноручно в объяснении - это неправильно. Я решил ее попугать, чтобы выяснить спокойно отношения.

Тепер до покарання за минулий злочин додадуть ще одне. За фактом умисного завдання тяжких тілесних ушкоджень розпочали кримінальне провадження. 

Юлія Загамула, перший заступник керівника Роменського МВ міліції:

- Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування. Підозрюваний затриманий.