Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 лютого 2013, 23:18 Бійки та насильство
Поки приятель бігав по горілку, мешканець Харківщини згвалтував його маленьку доньку
Поки приятель бігав по горілку, мешканець Харківщини згвалтував його маленьку доньку

На Харківщині розлючений батько скоїв самосуд і ледь не вбив сусіда, який скривдив його п'ятирічну доньку. Чоловіки разом випивали й пізно ввечері господар пішов "по добавку" в сусіднє село. Дітей залишив на приятеля. Коли ж повернувся, побачив, що горілчаний друг ґвалтує дитину.

У крихітному селі в Барвінківському районі на Харківщині про такі злочини навіть не чули. 34-річний чоловік зґвалтував 5-річну дівчинку. Скоїв це під час дружньої пиятики двох чоловіків. Горілка закінчилася, і господар пішов по наступну пляшку.

Андрій Туренко, заступник керівника Барвінківського РВ міліції:

- Надійшло повідомлення від батька про те, що коли він повернувся додому, він застав свого сусіда, який ґвалтує його неповнолітню доньку природним шляхом.

Батько бив кривдника маленької доньки довго й жорстоко. Міліції, яка прибула на виклик, залишилося скувати кайданками закривавленого насильника. У злочині він зізнався, та відповісти, чому таке скоїв - не зміг.

Андрій Туренко, заступник керівника Барвінківського РВ міліції:

- На момент вчинення злочину він знаходився у стані алкогольного сп'яніння. Тому свої дії він суттєво пояснити не може.

Анатолій Доля, прокурор Барвінківського району:

- Есть необходимость установить его психологическое состояние на момент совершения преступления и вообще необходимость поставить экспертам такой вопрос есть. Потому что нормальный человек, по моему мнению, такое преступление не совершил бы. Преступление, совершенное данным лицом, предусматривает санкцию от 10 до 15 лет лишения свободы.

Нині затриманого лікують. У нього діагностували тілесні ушкодження середньої тяжкості, утім загрози життю немає. Просто на ліжку в медзакладі пацієнта й заарештували - на час слідства.

Євген Черних, слідчий суддя Барвінківського районного суду:

- Сьогодні було ухвалено судове рішення за клопотанням слідчого Барвінківського РВ МВС України, яке погоджене з прокуратурою Барвінківського району про обрання запобіжного заходу по відношенню до особи, яка скоїла особливо тяжкий злочин, передбачений ч.4 ст. 152 КК України. І, з урахуванням ризиків, було ухвалено судове рішення про застосування до підозрюваного міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.   

Слідство має провести кілька експертиз. Зокрема - й судово-медичну, яка з'ясує стан постраждалої дівчинки. Тепер їй надають і психологічну допомогу.