Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 січня 2013, 20:37 Бійки та насильство
Палкий закоханий з Донеччини побив та згвалтував суперника
Палкий закоханий з Донеччини побив та згвалтував суперника

Любовний трикутник. У Гірнику, що на Донеччині, високі почуття до спільної знайомої допровадили одного залицяльника до лікарні, а іншого - в СІЗО. Звинувачуваний нині пояснює слідчим - навіщо зґвалтував суперника.

Нині Олександр у лікарні. Розпитати чоловіка про те, що з ним сталося, тяжко, адже він досі в шоковому стані й нічого не пам'ятає.

- Александр Степанович, расскажите, как вы оказались в отделении.

- Внизу заболело и вот.

- А кто бил, что случилось?

- Та вроде никто, может, сам где нарвался.

- Вы не помните, что с вами произошло.

- Та ну, чего? Я помню.

- А ну рассказывайте. Лицо у вас с травмами. Кто их нанес?

- Нет. Не знаю.

До лікарні чоловіка забрали з вулиці. Він був непритомний із численними забиттями й переохолодженням.

Олександр Островський, завідувач травматології лікарні м. Селидового:

- Он поступил в обструктивном состоянии и сначала его лечить не могли. Сейчас его беспокоят головные боли с общей слабостью, головокружение, ходить самостоятельно больной не может. У него постельный режим будет в течении 3-4 недель.

Чому Олександр опинився на лікарняному ліжку, вже знають у міліції. Тут розповіли - під час спільного вживання спиртного двоє чоловіків почали сперечатися за жіноче серце. Згодом викликали один одного на дуель. Опонент швидко знайшов собі секунданта. Вдвох суперника побили, а потім ще й зґвалтували.

Олексій Борковець, заступник керівника відділу Селидівського МВ міліції:

- Окончательной точкой послужило то, что в конце драки лица, принимавшие участие в избиении потерпевшего, в прямую кишку засунули ему инородный предмет и был надрыв прямой кишки. На сегодняшний день лица, причастные к совершению данного преступления, установлены, проводится проверка в рамках УПК и окончательная квалификация их действиям будет дана по результатам судебно-медицинского исследования о тяжести причиненных телесных повреждений.

Нині обидвоє ґвалтівників свідчать. Найімовірніше, чекатимуть суду, що вирішить їхню долю, за ґратами.