Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 грудня 2012, 21:11 Бійки та насильство
Знову скандал із охоронцями - тепер вже на Рівненщині
Знову скандал із охоронцями - тепер вже на Рівненщині

В Україні спалах скандалів з охоронцями. На Рівненщині двоє чоловіків стверджують, що стали жертвами сваволі в готельно-розважальному комплексі "Айвенго". Один із постраждалих - на лікарняному ліжку з тяжким подвійним переламом ноги. Травмовані кажуть: охоронці закладу лупцювали їх битками, а під час бійки навіть лунали постріли.

Андрій відзначав того дня своє 25-річчя. На святкування дня народження до розважального комплексу "Айвенго" запросив друга з Білорусі. Все почалося, коли приятель просто підійшов до охоронця закладу.

Олександр Комарович, постраждалий:

- Я у него питал, что тут происходит, а он говорит, да ты кто такой, едь, откуда приехал.

Андрій Мізинець, постраждалий:

- Розпалився конфлікт між начальником охорони і моїм другом. Я забрав свого друга на вулицю і сказав, що він зі мною. Що не потрібно ніяких конфліктів. Вони в мене попросили, щоб я його вивів, я його вивів на вулицю. Ми вийшли, я почав питати свого друга, що сталось і з яких причин він почав до нього чіплятись, вони вибігли з закладу і почали його бити. Я почав захищатись за нього - почали і мене бити.

Андрій стверджує: удар по нозі йому завдали биткою. А під час бійки він чув і постріли.

Андрій Мізинець, постраждалий:

- Мого друга били двоє чи троє, потім були вистріли, стріляли з пістолета. Так відсвяткували мій ювілей.

У готельно-розважальному комплексі від коментарів відмовилися. У міліції ж кажуть: повідомлення про завдання тілесних ушкоджень вони зареєстрували і тепер провадять розслідування.

Олеся Шевченко, помічник керівника Рівненського РВ міліції:

- 18 грудня 2012 року надійшло повідомлення про те, що в готельно-розважальному комплексі Айвенго, що у селі Колоденка Рівненського району. відбулася бійка. В подальшому воно було зареєстровано в єдиному реєстрі досудових розслідувань за частиною 1 121 статті відкрито кримінальне провадження. Тяжкі тілесні ушкодження.

Це лише попередня кваліфікація злочину, повідомили правоохоронці. Бо ступеня тяжкості тілесних ушкоджень ще не визначили судмедексперти. А ось гість із Білорусі свою думку про українську гостинність вже сформулював.

Олександр Комарович, постраждалий:

- Все на лице, а те, что внутренние, их же не назовешь повреждениями, их не видно. Ну ребра болят, когда тебя ногами пинают от гостеприимства украинского. Но все получил, весь колорит я бачив.