Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 грудня 2012, 21:33 Бійки та насильство
Мітинг в Одесі закінчився різаниною
Мітинг в Одесі закінчився різаниною

Внаслідок буревію цілий квартал залишився без світла й тепла в Одесі. Аби привернути увагу влади до своєї проблеми, розлючені мешканці перекрили дорогу. Та один із водіїв не перейнявся чужим горем: він вирішив прорватися крізь натовп і поїхав просто на людей.

Світлана, мешканка м. Одеси:

- Люди мерзнут сначала в квартирах, а теперь мерзнут на улице. Когда это прекратиться. И нет никого - ни администрации, никого. Ни того, кто за этот свет отвечает - нет. Никого нет.

Струму в історичному районі Одеси - на Молдованці - немає вже більше доби. А все через негоду. Спочатку мешканці намагалися владнати проблему мирно, але коли збагнули, що з допомогою до них ніхто не поспішає - вийшли й перекрили дорогу.

Тамара, мешканка м. Одеси:

- Мы без света - у нас дети маленькие мерзнут. У нас нет отопления. Каждый вечер нам выключают свет, и непонятно, до какого времени, постоянно летят провода. Надо, чтобы приехали и сделали нам провода, потому что ещё раз ветер подует в наше сторону, и мы опять будем без света сидеть и опять будем выходить на дорогу, а оно все плачевно заканчивается.

Тому й вирішили діяти кардинально. Не порушуючи правил дорожнього руху, вони постійно курсували переходом, але одного з водіїв ця акція розлютила. Він не намагався оминути мітингувальників, а поїхав просто на людей.

Любов Юріївна, мешканка м. Одеси:

- Он парню по ногам проехал - тот его вытащил. И начали они драться. Вот что. Понимаете.

Бійка закінчилася різаниною. Водія з ножовими ранами забрала швидка. А до страйкарів приїхали міліціянти, кінологи та експерти. Знайшли холодну зброю, яка, можливо, й була знаряддям злочину. Та коментувати інцидент у міліції відмовилися. Мовляв, жодна зі сторін претензій одна до одної не має. Заяви до правоохоронців ніхто не писав, тож конфлікт залагоджено. І диво - після пролиття крові в оселях з'явилося світло.