Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 листопада 2012, 23:00 Бійки та насильство
В одеському виші замовчують факт бійки між студентами
В одеському виші замовчують факт бійки між студентами

Масова бійка в Одеському медичному університеті. Сутичка сталася ще у вівторок просто під час лекції. Щоправда, було відомо про неї лише з чуток і непідтвердженої інформації в інтернеті. Докази з'явилися тільки сьогодні. Оприлюднили навіть відео зі студентською колотнечею.

Бійка в аудиторії. Невідомі нападають на студентів просто під час лекції. Саме такі зняті мобілкою кадри з чубаниною в Одеському медичному університеті з'явилися в інтернеті нещодавно.

Подейкують - на відео гурт другокурсників-студентів з Іраку вдерся на пару до першого курсу й почав бити одного з хлопців. Присутні почали боронити бідолаху, тож за мить усе переросло в масовий безлад. Конфлікт виник, за однією з версій, через дівчину. Про історію студенти університету чули. Проте на цю тему воліють не говорити. 

- Мы знаем, что была драка, это было. Там вроде вообще как иностранцы участвовали. Там арабские, там Ирак, Иран, студенты не поделили что-то. 

Адміністрація вишу від коментарів утримується. За непідтвердженою інформацією, керівництво навіть змусило всіх свідків події того таки дня знищувати зняте телефонами відео. І хоч замовчати історію не вдалося, в університеті про події ні слова.

Охоронець в університеті:

- Сейчас у нас комиссия, там они вряд ли вас смогут принять. Там никого нет, она не будет ничего говорить.

- То есть говорить никто ничего не будет?

- Нет.

У міліції кажуть: щодо подій надіслали офіційний запит в деканат із роботи з іноземними студентами Медичного університету. Та й правоохоронці пояснень від керівництва вишу не мають.  

Ірина Долматова, співробітниця Одеського МУ міліції:

- Из Медуниверситета в органы внутренних дел г. Одессы никаких заявлений по поводу драки не поступало.

Не надійшли заяви про інцидент ні від постраждалих у бійці, ні від медиків з лікарень.