Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 жовтня 2012, 22:47 Бійки та насильство
У Миколаєві ревниву жінку довелося вгамовувати наряду міліції
У Миколаєві ревниву жінку довелося вгамовувати наряду міліції

Побила все у квартирі та розбудила сусідів. На Миколаївщині п'яна молодиця вдерлася до оселі свого колишнього та влаштувала бешкет. Розлючена жінка трощила все, що було напохваті. Впоратися з ревнивицею змогли тільки правоохоронці. Й то не одразу.

- Я сейчас дурочку вызову!

- Да вызывай, мне все равно! Мне все равно, что ты вызовешь!

Ця навіжена молодиця протягом години трощила квартиру чоловіка, з яким не живе більше двох місяців. Аби заспокоїти жінку, довелося викликати наряд міліції.

Ольга Передеренко, керівник відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Выражалась нецензурной бранью, после этого пыталась стеклом порезать сотрудника милиции. Отказывалась выполнять требования милиции, бросалась драться! Когда лежала на полу, то билась об стены и пол.

- Я что, преступление сделала? Я с мужем не поделила кровать!

На п'яну бешкетницю до міліції заявив чоловік разом із сусідами, бо дружина спочатку висадила двері у квартирі, розбила вікно, а потім почала хазяйнувати в будинку.

Ольга Передеренко, керівник відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Женщина была доставлена в Ленинский райотдел. Там она пришла в себя, протрезвела и была отпущена домой. Конфликт носил кратковременный характер, поэтому отказано в возбуждении уголовного дела. Семейная пара должна сама уладить свой конфликт и решить все имущественные споры.

Протверезівши, жінка своєї вини не визнала. Навпаки, вважає себе постраждалою і звинувачує у неправочинних діях правоохоронців.