Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 жовтня 2012, 23:59 Бійки та насильство
Колишній афганець з Хмельниччини знущався з батьків
Колишній афганець з Хмельниччини знущався з батьків

На Хмельниччині визволяли з полону пенсіонерку. Заручницею стареньку захопив власний син, а перед тим ще й батька відлупцював.

Віктор виріс у багатодітній родині. Утім змалечку його від братів і сестер відрізняв крутий норов.

Людмила Прокопчук, сільський голова с. Микулина:

- Мама з татом колгоспники, працювали в колгоспі, виховали четверо дітей, ті діти нормальні люди. З дитинства в нього були проблеми і в школі, і в суспільстві. Потім він попав в Афганістан.

Після повернення з афганської війни чоловік взагалі став сам не свій. Лупцював дружину й дітей, та так, що вони від нього втекли. Підіймав руки і на односельців. Допоки не загуркотів у тюрму.

Анатолій Копилов, дільничний інспектор Полонського РВ міліції:

- Раніше судимий, вийшов з місць позбавлення волі в липні цього року, був судимий за тяжкі тілесні ушкодження, які повлекли за собою смерть, був засуджений до двох з половиною років позбавлення волі.

Після тюрми Віктор не схотів жити сам і перебрався до батьків. Одразу взявся тероризувати стареньких.

Батько затриманого:

- Вийшов на город, побив мене і всьо, баба обороняла. Не за шо, не за шо він мене побив.

Після цього старенького забрали в лікарню. А сусіди помітили, що кудись зникла господиня обійстя. Повідомили небогу пенсіонерів, вона прийшли перевірити. Та бешкетник її в будинок не пустив.

Анатолій Копилов, дільничний інспектор Полонського РВ УМВС України в Хмельницькій області:

- Вона прийшла подивиться, що сталося, так же її в будинок не пустили, тільки погрозили, даний чоловік тільки через вікно показав бутилку з якоюсь речовиною і пригрозив, що все спалить.

Як виявилося, тиран кілька днів тримав заручницею власну матір і періодично бив її. Визволяти жінку приїхала слідчо-оперативна група, а потім і бійці спецпідрозділу «Беркут». Чоловіка затримали. Старенька ж нині в лікарні.

Світлана Гумінська, лікар-хірург:

- На даний момент в неї струс головного мозку, це ми вже точно можемо сказати, те, що в неї є численні підшкірні гематоми, це тоже є, і підозра є на пошкодження кісткового апарату тазу.

Сам чоловік пояснити свої дії не може, а знущання з батьків називає невеличким конфліктом.

Затриманий:

- Лежу в психіатричній лікарні, я лежу, приїхав сюди на пару днів, і непорозуміння получилося.

- А за що ви батька побили?

- Не за що.

Тепер пацієнта відправили до лікарів, які мають перевірити його осудність. Адже з'ясували - він і справді лежав у психіатричці.