Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 червня 2012, 11:14 Бійки та насильство
Майстер столичної СТО відгамселив молотком клієнта
Майстер столичної СТО відгамселив молотком клієнта

В столиці сорокатрирічного киянина жорстоко побили молотком за те, що поцікавився перебігом ремонту авта. Дістав по голові та ребрах від майстра техстанції. 

Олександр нині вже потроху пересувається. Й поволі відходить від шоку. Хоча травм у нього на десяток рядків у довідці.

Олександр Воронін, постраждалий:

- Сильный удар по голове, врач сказал, если б до виска достал, то было бы смертельно, было сломано 3 ребра, одно вошло в легкие, гематомы, видно, по голове очень били, потому что все в синяках.

Отак сорокатрирічного чоловіка відгамселили на столичній СТО. Він туди завітав на прохання старшого товариша, щоби подивитись оком досвідченого водія - чому так довго ремонтують його машину.

Олександр Воронін, постраждалий:

- Дедушка говорил, что они что-то не то делали, мы зашли - я спрашиваю: а чего вы то не делаете, разговаривали минут 10, и потом кто-то ударил сзади и я просто ничего не помню.

А ось цей самий дідусь добре бачив й запам'ятав, що коїлося.

- Начал бить его молотком, кровищи было, все было в крови.

Бив чоловіка один з майстрів СТО. З якої причини - Микола Іванович навіть не уявляє.

- У нас не было даже планов, просто попросить, чтобы сделали машину.

Разом зі знімальною групою "Свідка" пенсіонер завітав до цієї майстерні. Вона розташована на вулиці Пухівській, в гаражному кооперативі. Але на воротах СТО - замок. А авто дідуся стоїть, як й раніше, мертвим вантажем.

Михайло Петренко, мешканець м. Києва:

- Это я на ней кусок хлеба зарабатываю, потому что у меня пенсия 1100 грн.

"Свідкові" вдалося поспілкуватися телефоном із механіком цієї майстерні: з напарником того, що бив Олександра. Він теж був свідком пригоди. Як водиться, у нього - інша правда.

- Приезжает качок - пацан накачанный, и тут начинается - ответь за слова.

Запевняє - молотком його колега лише захищався. Щоправда, чому першим ударив зі спини, не поточнив. Попри всі обставини пригоди в Деснянському райвідділку міліції кримінальної справи ще не порушили.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Наразі громадянину надано заяву на СМЕ, за результати СМЕ та також після результатів дослідчої перевірки буде прийнято рішення згідно чинного законодавства.

Олександрові ж ще місяців зо два реабілітовуватись. А він єдиний годувальник своєї родини. За що постраждав - і досі не втямить. Тим часом його кривдник - на волі.