Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 червня 2012, 09:55 Бійки та насильство
На Донеччині під час прийому напали на заступника мера
На Донеччині під час прийому напали на заступника мера

Небезпечна робота - заступник мера! На чиновницю з Донеччини напали просто під час прийому громадян. Інцидент стався в Красноармійську. Постраждала жінка нині в лікарні.

Після обідньої перерви на прийом до заступниці Красноармійського міського голови з питань ЖКГ прийшов чоловік. Бесіди, як такої, не вийшло - візитер без жодних пояснень ударив жінку по голові і кинувся тікати. Нападника затримали співробітники міськради і передали міліціянтам. Поки він у відділку.

Юлія Павловська, прес-офіцер Красноармійського МВ міліції:

- Выездом на место происшествия был установлен факт нанесения телесных повреждений Капинус Валентине Георгиевне. Сейчас проводятся следственные действия, в дальнейшем будет решаться вопрос о возбуждении уголовного дела.

Постраждалій одразу викликали швидку. Валентину Капинус ушпиталили.

Генадій Куроп'ятник, хірург Красноармійської центральної районної лікарні:

- Поступила пациентка с ушибленной раной головы. Обработали раны и производится дальнейшее дообследование: осмотр невропатолога, окулиста, рентген черепа.

Олександр Мещан устиг перекинутися кількома словами з нападником, але мотивів його дій так і не зрозумів.

Олександр Мещан, заступник Красноармійського міського голови:

- Все работники, на сегодняшний день, все в шоке, потому, что не понимают: что, как, откуда и по какой причине это пришло все.

У міськвиконкомі кажуть, що інциденту могло і не статися, якби на вході до мерії була охорона. Поки в держустанові щоденний День відчинених дверей.