Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 травня 2012, 10:32 Бійки та насильство
Молодик ударив ножем батька коханої на Київщині
Молодик ударив ножем батька коханої на Київщині

Сімейна драма на Київщині: молодик ударив ножем батька своєї колишньої. Щоб з’ясувати стосунки з дівчиною, екс-бойфренд завітав до неї в гості. Та не знайшов спільної мови з родичами пасії.

Сім’я Петренків мирно вечеряла на терасі, коли з вітальні пролунав телефонний дзвінок. Слухавку взяла господиня. На іншому боці дроту вона почула голос колишнього залицяльника своєї двадцятирічної  доньки.

Ліна, мешканка с.Ковалівки:

- Звонит этот молодой человек и просит Юлю. Я объясняю. Дорогой, Юля пошла ложить ребенка, поэтому сейчас она подойти к телефону не может.

Мне надо с Юлей поговорить, надо выяснить отношения.

Відповідь матері молодика не задовольнила. Спочатку він без упину надзвонював до Петренків, а потім прийшов під вікна їхнього будинку.

Ліна, мешканка с. Ковалівки:

Он оскорблял мужа такими словами, что на уши нельзя было одеть. Дочку оскорблял. Муж начал вытягивать его со двора, а он выхватывает отсюда ножи. Сначала двумя ножами, потом один нож откидывает, а вторым штрыкает в вот эту область. 

Ошелешені родичі такого від молодика не чекали. Люди одразу ж викликали швидку. Сорокап'ятирічного чоловіка, що стікав кров'ю, доправили до районної лікарні.

Василь Петрусенко, завідувач відділення Васильківської центральної районної лікарні:

Прооперований з приводу множинних поранень ножових грудної клітини і черевної порожнини з ушкодженням легень, діафрагми, печінки і шлунку. На даний момент він в реанімації, його стан залишається тяжким.

Тим часом оскаженілий нападник нікуди не тікав - дочекався приїзду правоохоронців і одразу здався.

Олександр Щербина, керівник відділення Васильківського РВ міліції:

Підозрюваний був неодноразово судимий за крадіжки і грабіж, 88 року народження, мешканець м. Біла Церква. До нього дійшли чутки від знайомих про те, що батько співмешканки її ображає. Він, взявши два кухонних ножа, поїхав, щоби розібратися в ситуації.

Родичі ж постраждалого впевнені - молодик несповна розуму. Мовляв, саме неадекватність хлопця стала причиною розриву його стосунків з коханою.

Ліна, мешканка с.Ковалівки:

- Он суицидник. Он вешался. Он вскрывал себе вены неоднократно. Он неадекватный человек. Юля его один раз спасла, когда он себе вены порезал, второй раз мой сын с другом его вытащили с петли.

Наразі підозрюваний під вартою і співпрацює зі слідством. Замах на життя людини може коштувати йому п'ятнадцяти років позбавлення волі.