Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 березня 2012, 10:55 Бійки та насильство
На Луганщині син вчительки на уроці побив двох восьмикласників
На Луганщині син вчительки на уроці побив двох восьмикласників

На Луганщині б'ють школярів. В Ровеньках на уроці російської мови стався інцидент: просто серед уроку до класу увійшов невідомий, і кулаком ударив в обличчя 8-класника, що сидів за першою партою. Ошелешені діти почали вибігати з приміщення, а чоловік схопив стільця й кинув їм навздогін. Нападник поцілив у голову юнакові, а потім мовчки пішов собі геть.

Пані Галина того дня чергувала біля входу в школу. Приблизно опівдні в будівлі з'явився син вчительки російської мови. Він привітався і пішов. Сказав: до матері.

Галина, чергова:

- Я видела молодого человека, и всё. Никаких претензий у меня к нему не возникло. К тому же, он родственник сотрудницы школы. Адекватно он себя вел.

Чоловік зайшов у клас, де його мати вела урок російської мови, і мовчки накинувся на школярів з кулаками.

Маргарита Шипуля, школярка:

- Зашел в класс. Притуляк сидел на первой парте, он его ударил кулаком в лицо. А потом подошел Дима, и он его стулкой по голове ударил.

Результат побиття - в одного хлопця синець на лобі, в іншого - рана на голові, у решти - шок. Директорка школи викликала "швидку" та міліцію. Постраждалим надали першу медичну допомогу.

Людмила Гінієвська, заступниця директора:

- Милиция здесь была в школе, провела опрос, дознание по этому делу. И я думаю, что будут и причины выяснены такого странного поступка, и, наверное ж, будет наказан этот человек.

Олена Власова, помічник керівника відділу Ровеньківського МВ міліції:

- Личность была установлена. Это 24-летний местный житель, на сегодняшний момент проводится доследственная проверка. Мотивы, причины - все это устанавливается в процессе доследственной проверки.

Поки ж з'ясовують причини такої неадекватної поведінки молодика, його мати пішла з посади за власним бажанням. Колеги кажуть: досвідчений педагог не витримала ганьби через поведінку сина. Долю ж нервового нападника вирішуватимуть правоохоронці.