Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 березня 2012, 17:30 Бійки та насильство
На Луганщині семеро чоловіків влаштували криваву бійку
На Луганщині семеро чоловіків влаштували криваву бійку

Масовим ушпиталенням завершилася жорстока бійка на околиці Ровеньок, на Луганщині. На лікарняних ліжках опинилися 5-ро людей. Двоє - з вогнепальними пораненнями, решта - з ножовими. Кілька постраждалих - у реанімації.

Святкування 8-го березня в селищі Дзержинському затягнулося. Дві компанії - місцевих шахтарів та ромів спочатку мирно пили горілку, аж раптом згадали давні образи.

Артур, свідок:

- Сидели, отдыхали своей толпой. Рядом местные сидели, тоже выпивали. Нашего обидели. После этого все и началось.

Почалося з матюків, далі перейшли до рукопашної.

Євген Соломін, кореспондент:

- Аби розмові надати більшої вагомості, одна юрба чоловіків з собою прихопила ножі, інша - зброю. З цим і вийшли на цей майданчик розбиратися.

Всього в бійці взяло участь семеро чоловіків. Билися і дрючками, і ножами, зрештою - почали стріляти.

Ігор Андрієнко, керівник сектору Ровеньківського МВ міліції:

- Все получилось из-за пьянки. Ранее с одним из участников одной группы возник конфликт с одним из участников второй. Группы и решили отомстить таким образом.

Коли розсіявся дим від пострілів, стало зрозуміло: пролилося чимало крові. Викликали "швидку". Медики двох поранених з дробовика в руку та горло прооперували. Ушпиталили й побитих і порізаних.

Сергій Григор, керівник Ровеньківської лікарні:

- Огнестрельные раны были, резаные, колотые и тупая травма живота. Состояние их средней тяжести - ближе к удовлетворительному.

Що конфлікт виник на міжнаціональному ґрунті, не підтверджує жодна зі сторін, не розглядають її і правоохоронці. Вони порушили карну справу за статтею "бешкет" і провадять розслідування.