Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 лютого 2012, 16:23 Бійки та насильство
На Донеччині двоє чоловіків відрізали 25-річному товаришу палець
На Донеччині двоє чоловіків відрізали 25-річному товаришу палець

На фільм жахів перетворився початок нового життя для мешканця Донеччини. Друзі перетворили його на каліку. Залишили без пальця та ледве не відрубали ногу. Тільки щасливий випадок урятував чоловікові життя.

25-річний хлопець каже: після звільнення з колонії мріяв почати нове життя. Щастя шукати поїхав до Маріуполя, зупинився в знайомого. Та спілкування з другом не принесло нічого, крім болю. У господаря квартири зникла чимала сума грошей і мобільний телефон. Звинуватили в крадіжці гостя.

Затриманий:

- Он весь багаж перегружал на моих братьев. Говорил, что не он взял, а украли мои братья. Моим братьям этого не надо. Они никогда подобного не делали. Крыса, которую пустили человека в дом - накормили, напоили, спать уложили, а он обворовал. Это не по-человечески.

На допомогу господар покликав товариша. Разом заходилися хлопця катувати.

Ігор Востряков, заступник керівника підрозділу Іллічівського РВ міліції м. Маріуполя:

- Они его закрыли в мастерской. Один из них держал заложника за ноги, а второй ножницами по металлу отрезал ему фалангу пальцев на руке.

Жертву обшукали. Знайшли 180 гривень і 2 банківських картки. Закривавленого чоловіка зачинили в квартирі.

Постраждалий:

- Я понимал, что если этот друг из дому выйдет, то у меня есть шанс убежать из этого дома. Я дал слово, что не буду пытаться убежать или сопротивляться. Они заперли меня, и я остался один в комнате. Воспользовавшись их найденным мною телефоном.  Набрал 911. Меня соединили с Мариуполем, с горотделом. Я рассказал, где я, и что со мной происходит. Я впервые в жизни так рад был их видеть.

Нині постраждалий повернувся до рідного міста. Його кати - на лаві підсудних. Їм загрожує 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.