Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 січня 2012, 18:41 Бійки та насильство
У Черкасах парубок побив кривдника своєї дівчини до півсмерті
У Черкасах парубок побив кривдника своєї дівчини до півсмерті

За честь дівчини - кілька років ув'язнення. У Черкасах через дрібний конфлікт парубок опинився на лікарняному ліжку. Його кривдник - за ґратами. А призвідниця бійки тепер гадає, чи варто було скаржитися на незначну образу.

Непритомного парубка знайшли перехожі на подвір'ї багатоповерхівки. Хлопець не був схожий на волоцюгу. А кров на обличчі свідчила, що напередодні його добряче відлупцювали.

Ігор Яворівський, лікар Черкаської міської лікарні:

- Забій головного мозку важкого ступеня. Геморогічний забій полюса лобного зліва та скроні зліва. Також перелам склепіння черепа з переходом на основу черепа.

Про побитого пацієнта медики сповістили міліціянтів. Ті відтворили хронологію подій.

Руслан Висоцький, керівник Соснівського РВ міліції:

- Даний громадянин відпочивав в одному з нічних клубів, де в нього виник конфлікт з одною з громадянок міста Черкаси. Потім пішов додому. Потому був виявлений біля свого будинку в непритомному стані.

У клубі слідчим розповіли: парубок мало не побився з кимось біля входу - охоронці завадили. За прикметами правоохоронці дізналися, хто відлупцював хлопця. Підозрюваний у всьому зізнався.

Затриманий:

- Позвонила вона мені, говорить: її трогає невідома особа. Приїхав туда, де відпочивала. Я наздогнав його, ударив правою рукою в шию. В область голови. 2 удари ногою по корпусу і правою ногою в область голови. Наніс 4 удари.

Та попри щире каяття 22-річному затриманому загрожує, щонайменше, п'ять років ув'язнення.

Руслан Висоцький, керівник Соснівського РВ міліції:

- По даному факту порушена кримінальна справа за ст. 121 та 187 ККУ.

Натомість призвідниця бійки міркує, чи варто було скаржитися кавалерові на дрібне непорозуміння. Тепер причепливий парубок у лікарні, а коханий - за ґратами.