Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 грудня 2011, 11:36 Бійки та насильство
З'являються нові деталі про кримську різанину між місцевим жителем і міліціонером
З'являються нові деталі про кримську різанину між місцевим жителем і міліціонером

З'являються нові деталі в заплутаній історії з ножем, що мала місце в Криму. Герої скандалу - тамтешній мешканець і міліціянт. Обидва дістали ножових поранень. Хто - нападник, а хто - жертва, намагалися з'ясувати наші кореспонденти.

Мешканець Алушти Костянтин Пастухов розповідає: йшов додому. Коли піднявся на свій поверх і саме виходив з ліфту, на нього напали.

Костянтин Пастухов, мешканець м. Алушти:

- Только открывается дверь лифта - и я даже не успел выйти. Сразу же заскакивает сотрудник действующий органов милиции с ножом в руке, во второй руке у него был газовый баллончик. Он заскакивает в лифт и одновременно мне наносит первый удар - пришелся, я чуть-чуть угнулся, поэтому в бок попал.

Костянтин виштовхав нападника з кабіни і став кликати на допомогу. Шум і галас почув сусід.

Володимир Попов, свідок:

- В районе полдвенадцатого я услышал крики. Подходя к двери, я понял, что кричит мой сосед: "Помогите, спасите, милиция, убивают!" Ну, я вышел, и вот здесь на площадке промежуточной на подъеме на 7 этаж происходила борьба. Действующий милиционер и Константин боролись, все были окровавлены.

Сусід забрав ножа, викликав міліцію і швидку допомогу. Обох учасників бійки відвезли до лікарні.

Сергій Бобильов, заступник керівника центральної лікарні м. Алушти:

- Поступили два пациента, два мужчины. Обоим оказана медицинская помощь. В настоящее время состояние больных удовлетворительное.

Правоохоронці інциденту не коментують. Лише в повідомленні, розміщеному на сайті кримської міліції, категорично заявляють: це місцевий мешканець напав на офіцера з ножем. І той, захищаючи своє життя, лише відбивався. Про причину ж конфлікту між чоловіками в управлінні мовчать. Хоча в алуштинця, якого правоохоронці звинувачують у різанині, є своя версія.

Костянтин Пастухов, мешканець м. Алушти:

- Причину тут я назову одну. Он сожительствует с женщиной, с которой у меня идут судебные споры насчет недвижимого имущества. Денежные вопросы.

Хто нападник, а хто жертва тепер з'ясовує слідство. За розслідування цієї пригоди взялася міська прокуратура.

Михайло Басалига, керівник відділу Прокуратури в Криму:

- На данный момент проверка продолжается, официальное решение процессуальное по результатам этой проверки пока не принято. На данный момент сказать, кто на кого напал или кто виноват, мы не можем. Я предлагаю дождаться результатов официальной проверки и официального решения прокуратуры г. Алушта.