Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 грудня 2011, 12:26 Бійки та насильство
У Києві озброєний наркоман взяв у заручники жінку та її 5-річну доньку
У Києві озброєний наркоман взяв у заручники жінку та її 5-річну доньку

Надзвичайна пригода - в Києві: озброєний наркоман узяв у заручники жінку та п'ятирічну дитину. Він утримував бранців майже 12 годин.

Ще кілька хвилин тому життя цієї жінки та її маленької донечки висіло на волосині. Напередодні їх обох заманив до себе сусід-наркоман. А потім - узяв у заручники.

Юлія, постраждала:

- Дверью - хлоп! И держит пистолет - ну всё, типа. Закрывает дверь и говорит: вы отсюда не выйдете. Аня все плачет и плачет. А его это взбесило. Берет пистолет и делает выстрел в пол.

Уже за мить неадекватний нападник змінив гнів на милість - почав зізнаватися жінці в коханні.

Юлія, постраждала:

- Говорит: "Я тебя никому не отдам. Пусть будет штурм. Я убиваю тебя, а потом себя". Хоть на том свете будем с тобой вместе. Если тут ты не хочешь.

Отримавши відмову, розлючений чолов'яга замкнув бранців у власній спальні. Там вони пробули у жаданому спокої до ранку. А далі - знову вимоги близькості під дулом пістолета. Якоїсь миті жінці вдалося відволікти нападника й відправити СМС чоловікові. Невдовзі будинок, де розігралася драма, оточили правоохоронці.

Олександр Мельничук, прокурор Голосіївського району м. Києва:

- Злочинця було взято на місці. При ньому була зброя. Його було знешкоджено. На щастя, ніхто не постраждав. Зараз люди дають покази.

Тридцятирічний терорист уже в СІЗО. Свою провину категорично не визнає. Каже, просто хотів великого й чистого кохання.

Затриманий:

- Что же тут произошло?

- Ничего. Ревнивый муж вызвал милицию, и что-то там наплел.

- А вы что тут делали?

- Ничего. Я трахался с его женой. Что тут можно еще делать?

Олександр Терещук, керівник Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- Протягом останнього часу вживав наркотичні засоби, і, мабуть, був під станом наркотичного сп'яніння. Крім цього, неодноразово скоював злочини і затримувався.

Дурманливим мріям про світлі почуття збутися не судилося. За захоплення людей у заручники наркоманові тепер світить чималий тюремний термін.