Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 грудня 2011, 12:14 Бійки та насильство
У Торезі психічно нездорова жінка напала з ножем на 20-річного хлопця
У Торезі психічно нездорова жінка напала з ножем на 20-річного хлопця

Звичайне очікування на автобус може бути смертельно небезпечним. У цьому переконався 20-тирічний мешканець міста Тореза. Неадекватна жінка напала на хлопця на зупинці й устромила йому в спину кухняного ножа.

Рано вранці Станіслав зібрався на практику до шахти. Вийшов з дому, проминув кілька вулиць і тут помітив: за ним слідом іде жінка. Коли поглянув їй у вічі, не на жарт злякався.

Постраждалий:

- Я сразу испугался, заподозрил, что она невменяемый человек.

Дещо побоюючись, швидким кроком попрямував далі - до автобусної зупинки.

Станіслав, постраждалий:

- Прошел от магазина метров 300, дошел до остановки, стал. Девушка, получается, шла прямо на меня, в упор, обошла меня и села на расстоянии метра на лавочке - я не придал значение.

І даремно. На секунду відволікся від підозрілої пані, як раптом та дістала ножа й встромила хлопцеві в спину - їй не сподобалося, що юнак перед очима мерехтів своєю сумкою.

Станіслав, постраждалий:

- После удара она начала убегать, а я почувствовал сзади, что что-то теплое. Я понял, что она ударила ножом, потому как увидел, что она убегала с ним. В больнице сказали, что ранение не проникающее, ничего, серьезности для жизни не представляет.

Жінка поцілила хлопцеві в лопатку. 20-річний Станіслав ще легко відбувся - йому наклали шість швів та відпустили додому. А все могло закінчитися трагедією. Нападниця блукала вулицями в пошуках жертви - хотіла скоїти кривавого злочина. Для цього й взяла ножа.

Дмитро Левченко, слідчий Торезького МВ міліції:

- После употребления алкогольных напитков у нее произошел приступ агрессии. Были вызваны работники скорой помощи, от оказания медицинской помощи она отказалась, продолжая быть в таком состоянии, у нее возник умысел кого-то убить. Как пояснила сама обвиняемая, ей было всё равно, как это сделать и кого убить.

Розшукали нападницю швидко. Постраждалий добре запам'ятав її зовнішність. Допомогли й мешканці селища - впізнали жінку за фотороботом.

Дмитро Левченко, слідчий Торезького МВ міліції:

- Наша обвиняемая с детства являлась инвалидом второй группы по поводу заболевания эпилепсией, а также она состояла на диспансерном учете у психиатра с диагнозом "умеренная умственная отсталость". Течение болезни еще ухудшалось тем, что последняя злоупотребляла алкогольными напитками.

27-річна жінка в слідчому ізоляторі. Подальша її доля залежить від висновків судово-медичної експертизи: відбудеться вона примусовим лікуванням чи отримає покарання за замах на умисне вбивство. За нього може потрапити за ґрати на 12 років.