Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 грудня 2011, 11:43 Бійки та насильство
У Комсомольську 16-річні подруги ледь не забили до смерті однолітку
У Комсомольську 16-річні подруги ледь не забили до смерті однолітку

Підліткові розбірки! В місті Комсомольську 16-річні подруги ледве не забили до смерті свою однолітку. Приводом для бійки стало, нібито, те, що дівчина не повернула чужого браслета. Молодиці не на жарт розлютилися - змушували бідолаху копати собі могилу.

Звичайна дружня прогулянка. Подумала 16-річна Олена, коли до її технікуму прийшло троє її товаришок. Запропонували пройтися парком.

Постраждала:

- Ну, просто они сказали поговорить. У меня была перемена, я училась в техникуме тогда. Мы вышли, шли, гуляли, разговаривали.

Як тільки дівчата зайшли вглиб парку, задушевні бесіди припинилися. І тут кожна заходилася по черзі бити Олену. Це наука за нахабство, пояснили месниці своїй жертві. Мовляв, вона взяла у свого колишнього хлопця браслета на час, та так і не повернула.

Постраждала:

- Браслет это был браслет моего бывшего парня. Я взяла у него его поносить. Я его дома где-то заложила. А где - не помню. Они пришли, как бы, из-за него разбираться.

Били руками по обличчю і в живіт. Коли дівчина впала, копали вже ногами. Та й цього розпаленим подружкам було замало.

Юрій Сулаєв, керівник відділу зв'язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області:

- Настільки були жорстокими її однолітки, що змушували дівчину навіть копати собі могилу, як вони говорять, також порізати вени і написати передсмертну записку.

Постраждала:

- Поначалу я как бы не боялась, когда они сказали, что хотят меня убить. Я подумала, что они шутят. А потом, когда реально они уже начали искать стекло, тогда я уже поняла, что все серьёзно.

Тільки коли з перерізаної вени потекла кров і дівчина знепритомніла, подружки зупинилися. З переляку кинулися тікати, так і лишивши свою жертву лежати посеред парку. Струс мозку, травма ока, численні забиття і порізи. Тиждень постраждала провела в лікарні. Лише одна з кривдниць навідала і попросила пробачення, друга переховується, а третя і досі засипає погрозами. Мотиви такої жорстокості ще вивчають слідчі. Утім, вона трьом ученицям коштуватиме дорого. За катування їм загрожує до 7 років за ґратами.