Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 листопада 2011, 13:41 Бійки та насильство
У Києві двоє нетверезих чоловіків побили таксиста
У Києві двоє нетверезих чоловіків побили таксиста

Бурхлива ніч для двох киян закінчилася в райвідділку. Чоловіки відпочивали в нічних клубах, потім у сауні. Коли зібралися вже додому, енергія в них ще залишилася. Витратили її на таксиста.

Таксист Микола працював усю ніч. Робочу зміну мав закінчити ковтком міцної кави. Тож коли двоє чоловіків попросили підвезти - відмовив. Пояснив, що вже їде додому. Парочці це не сподобалося.

Микола, таксист:

- Один із них начав угрожать розправою, що я такий поганий таксист, що не хочу їх забрати. Мене це возмутило, я кажу: "Йдіть отсюда, бо викличу підкріплення, і вам буде непереливки". Один підійшов, почав штовхати. Вони хлопці, видно, на цьому набиті, так би мовити, практикою. Коли звалили мене, почали ногами бити по ребрам. З цієї сторони досі пов'язка, голова боліла довго.

Все коїлося перед очима у продавчині кіоска.

Ольга Бондарчук, свідок:

- Це було кілька чоловік. Три чоловіки - і ось між собою влаштували драку, і я натисла на кнопку виклику, і швидко приїхала служба охорони.

Нападники зрештою покинули водія, який уже не мав сил чинити опір. Тієї миті під'їхали правоохоронці.

Микола, таксист:

- Пішов до машини, чую - минут через п'ять дівчата кричать: "Спасайте, міліція!" - і буквально зайшов у парк, а ці хлопці з якимись хлопцями іще зв'язалися, там тоже була драка.

Виявляється, розбишаки вирішили помірятися силами ще й з бійцями ДСО.

Юрій Зіньковський, співробітник Святошинського відділу ДСО м. Києва:

- Вони намагалися вчинити бійку з нами. Нами двоє невідомих громадян були затримані. Заявника та затриманих було доставлено до райвідділуку міліції для з'ясування подальших обставин.

У міліції з'ясували: парочка всю ніч розважалася, і, ймовірно, в нетверезому стані чоловіки уявили себе суперменами. Тепер їм доведеться відповідати і за побиття людини, і за спротив під час затримання.