Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 листопада 2011, 10:28 Бійки та насильство
На Київщині мисливець відкрив стрілянину по сусідах
На Київщині мисливець відкрив стрілянину по сусідах

Якщо Ваш сусіда мисливець, пильнуйте. Певного дня він може влаштувати полювання на вас. Яскравий приклад тому - випадок у Боярці, що на Київщині. Чоловік розстріляв господаря за парканом, а потім пустив кулю собі у груди. За словами самовидців, жертв могло бути більше.

Самвел Маргарян, постраждалий:

- Один в этот бок, второй - мошонку и третьим колено разбил пополам, открытая рана.

П'ятдесятивосьмирічний Самвел перераховує кульові рани. Каже, на той світ його мало не спровадив сусід. Усе сталося серед білого дня, порався собі біля паркану. Та це не сподобалося іншому господареві.

Самвел Маргарян, постраждалий:

- "Ты мне перекрываешь кислород всё время. Ну, подожди!" Я не думал. Он пошёл домой, и вдруг - бабах! Думал, ток ударил, с этого боку боль почувствовал. Рваная, и с одного места выскакивает.

Олександр, родич постраждалого:

- Он начал убегать и кричит: "Света, выключай электричество!"

Закривавлений чоловік не одразу втямив, що в нього стріляли. Аж коли привезли до лікарні, родичі звернули увагу на сліди від куль. Потім оглянули й подвір'я.

Олександр, родич постраждалого:

- Смотрю - машина обстреляна, начали ходить, смотрим - забор весь прострелянный, куча дырок в заборе: здесь, там и через улицу отметины. Я понял, что стреляли.  Только дедушка на улице, дети в песочнице играются. Понимаете, у меня сын, у сестры младшей - двое детей, и просто повезло, что не было детей дома.

Кулі вилітали навіть на дорогу зі жвавим рухом. А садиба Наталі Іванівни опинилася на лінії вогню. Каже, добре, що паркан витримав.

Наталя Іванівна, мешканка м. Боярки:

- Якби воно прошило, куди вона потрапила, куля? У мене в двері. І тут все врем'я всі люди ходять, у дворі люди діти ходять.

Міліціянти хотіли було затримати стрільця, але й йому знадобилася медична допомога.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Намагався скоїти суїцид, але не туди стрельнув, його врятували. На даний час він знаходиться в лікарні, ми його охороняємо, щоб він нікуди не втік.

Нападник виявився професійним мисливцем. У свого сусіда стріляв із зареєстрованого карабіна.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Вирішується вже питання про порушення КС за ст. 115 через 15-ту - це замах на вбивство. Нам необхідно для порушення КС - відповідним чином має бути заключення судово-медичної експертизи з відповідним чином зі ступенями ушкоджень. Від цього залежатиме стаття КС.

Підозрюваний одужує, а ось Самвелові зробили вже чотири операції. Позаду два тижні в лікарні. Скільки ще попереду - медики не прогнозують.