Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 листопада 2011, 10:11 Бійки та насильство
У Луцьку двоє зеків побили колишнього працівника міліції
У Луцьку двоє зеків побили колишнього працівника міліції

Побили через погони. У Луцьку дістав стусанів колишній працівник міліції. Він обмовився двом незнайомцями на вулиці, що працював наглядачем у СІЗО. Тюряжники зі стажем вирішили збити оскому на екс-правоохоронцеві. Відлупцювали його, забрали гроші й телефона. Та тішилися поцупленим менше доби.

Вони познайомилися ось на цій зупинці громадського транспорту. 25-річний Юрій пригостив цигаркою двох перехожих. Слово по слову, загомоніли про життя. Нові знайомі розповіли, що два тижні, як вийшли на волю, а молодик на свою голову зізнався, що ще рік тому за такими, як вони, наглядав у в'язниці. Відвертість кримінальний дует шокувала: дискусія переросла в бійку.

Геннадій Єпіфанович, заступник керівника Луцького МВ міліції:

- Вони його заштовхали за магазин, який знаходиться на зупинці. І, застосувавши предмет, схожий на ніж, як стверджує потерпілий, забрали у нього мобільний телефон та гроші у сумі 300 гривень.

Закривавленого колишнього наглядача нападники покинули на землі й накивали п'ятами. Проте тішилися поцупленим не довго: вже за вісім годин після скоєння злочину опинилися в міліції. Спіймалися, коли побили ще й пенсіонера.

Геннадій Єпіфанович, заступник керівника Луцького МВ міліції:

- Один із затриманих - це мешканець Луцька. В минулому судимий і за крадіжки, і за грабежі. Другий - його товариш, з яким разом відбували покарання в місцях позбавлення волі. Приїхав до нього в гості. Сам мешканець Києва, хоча уродженець Волині. Також раніше судимий за грабежі і напади.

Своєї вини затримані не визнають. І хоча украдені речі витягли з їхніх кишень, кажуть: самого екс-міліціянта не чіпали. Крам, що належить побитому, буцімто, знайшли на вулиці.

Михайло, затриманий:

- Мені пред'являють грабіж чи розбій, хоча я цього не скоював. Стояв в стороні, навіть захищав його якийсь час.

Андрій, затриманий:

- Розкажи, що тут робиш?

- Я не хочу показуватися по телевізору.

- Тобто, розказувати нічого не будеш?

- Ні, не буду.

- Виноват - не виноват?

- Ні, по даній справі ні.

Попри мовчанку, кримінальну справу проти зловмисників порушили. За розбій їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.