Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 листопада 2011, 12:30 Бійки та насильство
У Львові троє спортсменів на смерть забили чоловіка
У Львові троє спортсменів на смерть забили чоловіка

У Львові правоохоронці затримали трьох спортсменів, які металевими трубами дубасили чоловіка. Злочинців схопили оперативники, що стали випадковими свідками вбивства людини.

Близько шостої години вечора троє львівських оперативників були на завданні. Аж раптом біля одного з будинків, що на вулиці Виговського, почули крики.

Оперативний співробітник Львівського МУ міліції:

- Постраждалий кричав, і було чути звуки від нанесення ударів, шум.

Правоохоронці підійшли ближче й розгледіли в темряві, як троє кремезних молодиків щосили дубасили чоловіка металевими трубами.

Оперативний співробітник Львівського МУ міліції:

- Це тривало десь близько 30 секунд. Ми вирішили припинити. Почали кричати: "Стій, міліція!"

Почувши вигуки, нападники почали тікали, прихопивши з собою барсетку постраждалого й металеві труби. Оперативники помчали слідом. На перехресті злочинці застрибнули в таксі. Проте міліціянти встигли зупинити автівку. Намагалися витягти молодиків із машини, але вони почали відбиватися трубами. Травмували одного правоохоронця. Втім, нападників таки вдалося затримати.

Оперативний співробітник Львівського МУ міліції:

- Ще перед тим, коли бігли за ними, повідомили нашим працівникам. Відповідно, коли вже було саме затримання, трохи пізніше приїхали працівники, які допомогли нам у даному затриманні.

Правоохоронці з'ясували: всі троє затриманих - колишні спортсмени, раніше клопоту із законом не мали. Чому на смерть забили людину - не зізнаються.

Станіслав Броневицький, керівник Львівського МУ міліції:

- Потерпілий, якому вони наносили тілесні ушкодження металічними трубами, перебував у надзвичайно тяжкому стані. В ніч з 16 на 17-те він в лікарні помер. Я, думаю, в подальшому стаття, за якою було порушена кримінальна справа, буде перекваліфікована на більш тяжкий злочин.

Оперативник, що постраждав у бійці з нападниками, з травмою голови в лікарні. Його колег, які затримали зухвалих злочинців, обіцяють нагородити.