Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 листопада 2011, 09:10 Бійки та насильство
У Полтаві дві дівчини побили 20-річного кавалера
У Полтаві дві дівчини побили 20-річного кавалера

Жіноча помста - страшна річ. У цьому переконався 20-річний полтавець. Спочатку хлопець зустрічався з однією дівчиною, потім з її подругою, та з обома так і не склалося. Парубок навіть не уявляв, як дорого йому коштуватиме розірвання цих стосунків.

На мості о восьмій. Призначила Олександрові зустріч його вже колишня дівчина. Кілька днів тому після скандалу хлопця покинула. Вирішила помиритися - сподівався парубок, і поспішив на місце. Та тут чекала і її попередниця. Обидві колишні подруги хлопця зустріли не радо.

Олександр, постраждалий:

- Я кажу: "По якому поводу ви мене визвали?" Вони мовчать. "Ми соскучились". Схватили мене за курточку і начали переходити дорогу. Кажуть, пішли.

Цієї миті із кущів вискочило двоє молодиків. Нові кавалери дівчат вимагали віддати своїм супутницям останні подарунки, які хлопець так і не встиг презентувати: одній - обручку, іншій - мобільного.

Затримана:

- Щоб він повернув їй її золоту каблучку, а я хотіла повернути свій подарунок - телефон. А він відмовився це робити.

Четвірка потягнула хлопця в безлюдне місце. Тут по черзі заходилися гамселити юнака.

Затриманий:

- Потім я його декілька раз ляпасами ударив, а потім тричі ременем по спині. Потім почав його Вітя бити. Головою в переносицю ударив, потом почав його ногами бити.

Через інвалідність худорлявий хлопець дати відсіч нападникам не міг. Без зусиль із кишень побитого ті дістали телефона, фотоапарата і гроші. Наостанок наказали ще й кожну пенсію з інвалідності їм приносити.

Затриманий:

- Погрожував Олександрові, якщо він не принесе гроші у сумі 760 гривень - це перву його пенсію, - то буде ще хуже битий.

Зламаний ніс, численні забиття і садна. Як додому повернувся, хлопець і не пам'ятає. Та попри всі погрози здирників, одразу звернувся в міліцію. За дві години одна з дівчат та двоє парубків вже були в райвідділку. Четверта месниця - в розшуку.

Ігор Плахов, керівник Київського РВ міліції м. Полтави:

- Все они, в общем-то, лица, скажем так, из неблагополучных семей, их родители в свое время были лишены родительских прав, и они были воспитанниками школ-интернатов, поэтому, скажем так, определенного места жительства и привязки к городу они не имеют.

Попередня змова і розбій. За такою статтею проти затриманих уже порушили кримінальну справу. Покарання за це суворе - щонайменше, сім років за ґратами.