Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 листопада 2011, 16:19 Бійки та насильство
В Одесі зловмисники 5 діб протримали чоловіка в неволі, вимагаючи викуп
В Одесі зловмисники 5 діб протримали чоловіка в неволі, вимагаючи викуп

Протягом п'яти діб тримали в неволі 38-річного одесита двоє бандитів. Викрадачі прикували чоловіка до батареї, жорстоко били та погрожували позбавити життя, якщо його родина не заплатить 10 тисяч доларів.

Оце кадри операції з визволення заручника, яку провели бійці одеського спецпідрозділу "Сокіл". При батареї - чоловік, котрий зазнав знущань, і вже не йняв віри, що вибереться з полону.

Постраждалий:

- Настоящие живодеры! Сказали, что поехали за моей семьей, женой и ребенком, они до сих пор били меня и говорили, чтоб я их назвал господином, я не назвал их господином ни одного, потому что они не заслуживают!

Ірина Лемешева, речниця ГУБОЗ МВС України:

- Учасники злочинної групи обманом виманили 38-річного чоловіка з житла та, погрожуючи насильством, змусили його сісти в автомобіль та вивезли в невідомому напрямку. Надалі його прикували наручниками до батареї, били, та погрожуючи зброєю, вимагали гроші. Крім того, вони дзвонили дружині, та давали їй слухати звуки знущання над її чоловіком.

У сусідній кімнаті - двоє його мучителів. Одному з них лише 22, та, судячи з наколотих зображень, хлопець давно став на злочинний шлях.

Затриманий:

- Человек, который в соседней комнате - он тебе знаком?

- Нет.

- Что он здесь делает?

- Не знаю, попросили посмотреть за ним, мы даже туда не заходили.

- А то, что наручниками прикован? Кто попросил?

- Человек, дал 200 долларов.

Обидвох катів чоловіка затримано. Проти них порушили кримінальну справу за незаконне позбавлення волі або викрадення людини.