Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 листопада 2011, 14:51 Бійки та насильство
У селі на Чернігівщині з'явився маніяк
У селі на Чернігівщині з'явився маніяк

У селі на Чернігівщині завівся маніяк. Невідомий зловмисник серед ночі нападає на місцевих дівчат, а всі спроби спіймати чолов'ягу поки марні.

У очільниці села Вовчка вже кілька місяців - безсонні ночі: в їхньому населеному пункті завівся маніяк.

Валентина Лось, Вовчоцький сільський голова:

- Такі розговори, що хтось ходить по ночах, почалися літом. Тоді багато молоді приїжджає на канікули . Думали, як обично, хлопці до дівчат, що там якісь кавалери.

Версія про поодинокі випадки молодіжного хуліганства скоро розсипалася. На п'ятнадцятирічну Тетяну, що опівночі поверталася з дискотеки, накинувся невідомий - просто на її подвір'ї.

Постраждала:

- Я давай тоже одбиваться. А он бере мене за коси, і я сюда от так падаю. Він садиться на мене, і начинає закривать очі і рота, і начинає бить об землю.

На відчайдушні крики дівчини одразу відгукнулися її рідні.

Валентина Лось, Вовчоцький сільський голова:

- Вони вже спали, і тута собака, який живе у них у хаті, начав гавкать. Вони почули крик дочки, і вискочили на вулицю. Світло у веранді включили, і він її покинув , через вулицю в калітку.

Обличчя свого кривдника перелякана дівчина розгледіти не встигла. Каже, був невисокий на зріст , у спортивному костюмі та кашкеті. Вже за тиждень схожий зловмисник спробував напасти на іншу дівчину. І знову втік.

Валентина Лось, Вовчоцький сільський голова:

- По соседству живуть дачники, і там такий Рустам. Ми тоді його не знайшли, і родичі його казали, що він у Києві в той час перебував. Був у райотделі, давав показанія, і свідків привозив, що він дійсно перебував у той час десь у Київській області.

Світлана Коваленко, мати постраждалої:

- Звичайно, цього ми так не оставимо. Я не знаю, як там міліція, що вона, буде шукати, чи ні…

Що про випадок у Вовчку думають правоохоронці - журналістам "Свідка" дізнатися не вдалося. До закінчення слідства в міліції від будь-яких коментарів утримуються. А налякане село гуде.

Місцевий мешканець с. Вовчка:

- Скільки я прожив - 65 год - не було таких случав, такого не траплялося.

Місцева мешканка с. Вовчика:

- Щоб отаке було в селі - стид і страм…

Василь, мешканець с. Вовчка:

- Хай родітелі думають. Пускають - то, значить, вважають їх дорослими. Я свою дитину не пускаю - у вісім часов - і додому. А  як воно бігає, то родітєлі такі…

Хто насправді наводить жах на сільських дівчат - досі загадка. Якщо ж зловмисника таки спіймають, йому за такі розваги загрожує десять років позбавлення волі.