Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 листопада 2011, 09:48 Бійки та насильство
На Луганщині четверо дівчат з жорстокістю побили однокласницю
На Луганщині четверо дівчат з жорстокістю побили однокласницю

На Луганщині чергова пригода у школі. Цього разу в Рубіжному четверо дівчат з особливим садизмом побили свою однокласницю, а потім роздягли. Медики діагностували численні гематоми на всьому тілі, струс мозку та черепну травму. Причина шкільної жорстокості - ревнощі.

Того вечора четверо дівчат та п'ятеро хлопців грали в хованки в недобудованому будинку. Олена приревнувала Ольгу до парубка, що давно їй подобався. Між суперницями виникла бійка.

Тетяна Шпотя, директорка школи № 9 м. Рубіжного:

- Причина драки, как она рассказала - потерпевшая ее оговорила перед девочками. И она решила свести с ней счеты.

Далі долучилися інші дівчата. Вони поставили Ольгу на коліна, зв'язали їй руки й узялися копати ногами по обличчю та голові. Аби не кричала, рота заткнули носовичком.

Сергій Бахмет, керівник відділу Рубіжанського МВ міліції:

- Наносили по очереди удары ремнем, руками. За волосы таскали. Раздели наголо. Заставляли выходить на балкон и кричать: "Я дура". Всячески измывались. Потом повалили, прыгали по ней.

Хлопці за дівочими розбірками лише спостерігали та фільмували все мобільними телефонами. Постраждала згадує: якоїсь миті хотіла викинутися з балкона 7-го поверху.

Ольга, постраждала:

- Я говорила, что есть много других способов разборок, и, тем более, вас много, а я одна. И у меня ни защиты, никого. Говорила, что так жестоко нельзя. А они: "Нам всё равно. Даже если сдохнешь, нам всё равно".

Екзекуцію школярки припинили лише тоді, коли побита почала непритомніти. Їй відмили від крові та відправили додому. Звідти покалічену дівчину доправили до лікарні.

Галина Чередниченко, завідувачка дитячого відділу Рубіжанської лікарні:

- На данный момент она находится с диагнозом - закрытая черепно-мозговая травма, сотрясение головного мозга, закрытый перелом 6 ребра справа. Многочисленные гематомы.

У школі кажуть, що постраждала та кривдниця були найліпшими подругами, сиділи за однією партою. Приятелювали між собою й родини.

Тетяна, мати постраждалої:

- Поражают сейчас жестокости молодежи. Скорее всего, это влияние фильмов, Интернета. Таких воспитать - я не знаю. Я в шоке.

У міліції за фактом бешкету порушили карну справу. У прокуратурі кажуть, що притягнуть до кримінальної відповідальності всіх чотирьох дівчат.