Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 листопада 2011, 12:48 Бійки та насильство
На Донеччині п'ятеро 13-річних дівчат побили свою 10-річну подружку
На Донеччині п'ятеро 13-річних дівчат побили свою 10-річну подружку

Шкільні розбірки ледве не призвели до смерті на Донеччині. П'ятеро 13-річних дівчат відлупцювали свою подружку. Все розпочалося зі звичайної образи.

10-річна дівчинка йшла зі школи додому. Дорогою натрапила на старших подружок.

Настя, школярка:

- Она шла, начала средний палец показывать, обзываться. Это в пятницу было. Мы ей сказали, но на следующий день мы были на качелях. Она опять шла, начала показывать. А потом шли Катя с Ирой, сказали, что хотят разобраться. Думала, что поговорить, а она бить хотела.

За образливі слова та жести малу вирішили провчити аж 5-ро. 13-річні дівчата заходилися бити школярку. За якийсь час на допомогу прибігла мати жертви. Вона саме поверталася з роботи, й біля власного дому почула голос доньки. Жінка забрала заюшену кров’ю Тетянку до лікарні. Коли ж потім спілкувалася з батьками юних бузувірок, ті лише знизували плечима.

Ольга, мати постраждалої:

- Я с родителями с одними общалась. Другие говорят, что это все подстроено. Справки эти купили, зачем это мне надо?

Звістка про жорстокі підліткові забави облетіла все місто. Тепер за школярок-хуліганок відповідатимуть батьки.

Вадим Гноїлек, прес-офіцер Горлівського МУ міліції:

- Поскольку лица, которые побили данную девушку, являются несовершеннолетними, и конфликт возник на почве неприязненных отношений, то уголовная ответственность к ним приниматься не могут. За их деяния понесут ответственность их родители. Скорее всего, это будет административная ответственность в виде наложения штрафов.

В лікарні стан побитої дівчинки коментувати відмовилися. Проте не на камеру запевнили, що її здоров'ю нічого не загрожує.