Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 листопада 2011, 15:39 Бійки та насильство
На Київщині двоє чоловіків викинули приятеля з машини у лісі
На Київщині двоє чоловіків викинули приятеля з машини у лісі

Друзі чи вороги? Історія, що сталася на Київщині, розкинула по різні боки барикад трьох товаришів. Вони разом їхали машиною. Якось так вийшло, що власник машини опинився сам у лісі, а двоє інших - у міліції, в якості автовикрадачів.

Вночі до чергової частини міліції зателефонувала стурбована жінка. Вона голосила, що її сина викрали невідомі і викинули в лісі. На телефонні дзвінки він не відповідає. Спромігся тільки надіслати СМСку.

Петро Поштовий, старший інспектор УДАІ в Київській області:

- Керівництвом підрозділу було доведено орієнтування. Було незаконне заволодіння "ВАЗ 21113" у Фастівському районі. Після того, як виїхали на маршрут, у селі Софіївська Борщагівка був помічений цей автомобіль.

Підозрювані виправдовувалися. Мовляв нікого не били, і з машини не викидали. Навпаки господар - їхній друг. Просто вночі сів п'яний за кермо. Дорогою до Фастова його вхопила біла гарячка. Став кричати, а потім зупинився в лісі і зник у хащах.

Підозрюваний:

- Мы сели в машину, чтобы ее там не оставлять. Там знакомых у нас нету. Звонили - он отключен. Говорю: "Поехали в Киев, отвезем матери всё". Он до сих пор на связь не вышел.

Господар "ВАЗівки" розповідає іншу історію. Підтверджує: їхали справді втрьох. Виникла суперечка, і товариші змусили його спинитися. За мить заходилися лупцювати. Рятувався від них утечею.

Підозрюваний:

- Мы ж товарищи. Мы ж хотели как лучше. Оставили б там, в Фастове - колеса одни б остались, правильно? Вы б машину своего товарища тоже не оставили?

За словами інспекторів, поки чоловіки відповідатимуть за їзду без документів. Якщо ж слідчі доведуть, що автівку таки викрали, на парочку чекатиме набагато суворіша кримінальна стаття.