Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 жовтня 2011, 10:17 Бійки та насильство
На Донеччині жінка викинула власне немовля з третього поверху
На Донеччині жінка викинула власне немовля з третього поверху

Страшний злочин на Донеччині. Жінка викинула власне немовля з балкона третього поверху. Шестимісячна дівчинка дивом не загинула, але дістала струс мозку та травму живота. Крихітка зараз в лікарні, а її матір суд заборонив тримати за гратами.

Страшний учинок скоїла мешканка Єнакієвого. Під час чергової сварки з чоловіком розлючена жінка просто жбурнула власну донечку з балкона третього поверху.

Олексій, свідок:

- Папа ребенка бегал за скорой помощью. Короче, я ему сказал: "Бегом беги за скорой помощью! Врачей веди".

Шестимісячна дівчинка народилася в сорочці, кажуть лікарі. Коли несамовита матір схопила немовля, його батько та бабуся вже бігли на вулицю. Пенсіонерка якимось дивом встигла впіймати онуку.

Віктор Бойчук, прокурор м. Єнакієвого:

- Невероятными усилиями женщина поймала этого ребенка, но не удержалась на ногах, упала вместе с ним. Там был предварительный диагноз - сотрясение головного мозга и тупая травма живота.

Усе сталося після сварки з чоловіком. Жінка вкотре була невдоволена робочим графіком коханого. Вирішила, що з неї досить, і повідомила, що розлучатиметься.

Віктор Бойчук, прокурор м. Єнакієвого:

- Женщина выбрасывает одежду своего мужа в окно, с угрозами, чтобы он уходил. Ее мать на стороне мужа и вмешивается в ссору. Держала сначала мать ребенка, выхватила его дочь, и с угрозами, что ребенок тоже не нужен, это было для неё в чем-то обузой, в ее жизни, и двинулась на балкон со словами: "Ах, вам нужен этот ребенок?!", выбросила его с третьего этажа.

Місцевих мешканців шокував вчинок Ольги. Кажуть, жінка не надто чемно поводилася з сусідами, але щоб скоїти аж таке.

Тетяна Володимирівна, сусідка:

- Я о ней ничего хорошего сказать не могу: не выдержанная, ей, если поругаться с кем - это запросто, оскорбить кого - это запросто, неуравновешенная. Одним словом, она не дура, она просто распущенная.

Тепер крихітка під наглядом лікарів, і батька та бабусі. Матері ж дівчинки не затримали.

Віктор Бойчук, прокурор м. Єнакієвого:

- Мы вышли с ходатайством о помещении этой женщины, матери, на стационарную судебно-психиатрическую экспертизу на один месяц, потому что это выходило за рамки нормального положення верей. Суд удовлетворил это ходатайство.

За замах на вбивство 25-річній горе-матусі загрожує до 15 років позбавлення волі. Та від тюремних стін її може врятувати психіатрична лікарня.