Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 жовтня 2011, 18:48 Бійки та насильство
На Київщині 17-річний батько побив дружину й 9-місячного сина
На Київщині 17-річний батько побив дружину й 9-місячного сина

Ще одна дитина постраждала на Київщині. Та не від їжі, а від рук власного батька. Дев’ятимісячне маля заплакало, і це так розлютило 17-річного татка, що той ледве не забив немовля до смерті.

Старенька хата в маленькому селі. В неї після інтернату разом із дружиною та новонародженою дитиною, повернувся 17-річний Олег. У згоді прожили лише 3 місяці. Одного дня хлопця наче підмінили.

Ярослава Шевченко, керівник відділу Обухівського РВ міліції:

- Дитина почала плакати. Ну, тому що 9 місяців дитині. Дитина почала плакати - його це почало дуже дратувати. Він почав затуляти дитині рота, дитина не заспокоїлась. Він почав наносити руками і ногами удари по тілу дитини. Далі - підняв та кинув на підлогу.

Коли 18-річна дружина забігла до хати, відлупцював і її. Обох постраждалих забрали до лікарні. За життя немовляти й досі борються лікарі.

Іван Щур, травматолог Обухівської міської лікарні:

- Коли його розшутали, знаєте, такий ангелочок: білий, красивий, спокійне таке дитинча. Все в синцях і голова, і шия, і туловище. Зробили комп’ютерну томограму, і виявили пошкодження головного мозку - забій, це дуже важка травма вважається, і гематома.

Зважаючи на тяжкість та небезпеку травм, дитину перевезли до Київської обласної лікарні. Односельці Олега шоковані його вчинком. Кажуть хлопець не пиячив, був спокійним та роботящим.

Тетяна Антонівна, мешканка с. Верем'я:

- Мені здається, у нього психіка нарушена з дитинства - у нього щось із головою. Він ніколи ніде в драку не ліз, до старих іде - поздоровкається. З людьми він обращається нормально, я про нього нічого не можу поганого сказать.

Батьки молодика - алкоголіки. Мати, яка взагалі не переймалася вихованням Олега, зникла безвісти, коли йому було 5 років. Батько спився та помер. Виріс хлопець в інтернаті. Звідти повернувся неговірким і відлюдькуватим.

Тетяна Коваленко, Верем'янський сільський голова:

- В мене, каже, немає такої людини, такого товариша, щоб я міг відкрить свою душу. Я з ним також розмовляла довго, і по-материнськи, і як товариш хотіла, щоб він открився. Він не открився.

Тепер чоловік у СІЗО. Проти нього порушили кримінальну справу за статтею "тяжкі тілесні ушкодження". Якщо дитина виживе, за ґратами молодий батько проведе від 5 до 8 років.