Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 жовтня 2011, 13:36 Бійки та насильство
На Одещині чоловік вистрілив у дружину, після чого застрелився сам
На Одещині чоловік вистрілив у дружину, після чого застрелився сам

Справжні шекспірівські пристрасті на Одещині. Чоловік перед очима своєї дитини вистрілив у дружину, з якою прожив більше 10 років, а потім, повернувся додому й убив себе.

Криваву розправу скоєно у крамниці. Саме тут працювала жінка. Ввечері до неї зайшов чоловік, нічого не пояснюючи, витяг обріза й вистрілив. Дружина дивом не загинула.

Олена Смокіна, власниця крамниці:

- Не могу понять, как, не могу понять, пуля, видимо, прошла. Но она вот тут стояла, в этом месте, потому что кровь была рядышком. Выстрел был в животе, и рука была задета.

Не встигли поранену доправити до лікарні, як у селі пролунав другий постріл. На подвір'ї свого будинку чоловік, що кількома хвилинами раніше напав на дружину, застрілився з того самого обріза. Шоковані місцеві мешканці розводять руками й кажуть: сусід був доброю людиною.

Федір Борчанов, сусід:

- Это любого, вот, любого соседа вот спроси. Как сосед - он и как в селе, и на работе. Я думаю, плохого слова вряд ли кто-то скажет про него.

Пан Федір вважає, що звинувачувати треба тещу й жінку загиблого. Перша приохотила його до алкоголю, друга - зраджувала з іншим.

Федір Борчанов, сусід:

- Она была на двоих, короче, на двоих, того, что вам, наверное, уже сказали, она на двоих была.

Та власниця крамниці, де працювала жінка, іншої думки. Вона каже, що чоловік бив дружину і принижував. Постраждала теж розповідає: спочатку вигнав із будинку, а потім благав повернутись. Утім, вона відмовилася.

Постраждала:

- Я была в магазине, мой муж пришел туда, и говорит: "Я сказал, что мы умрем в один день", - и выстрелил в меня, в живот. И сам застрелился, а что там дальше - я не знаю. Он мне давно так говорил, я не верила, и вот так случилось.

Жінку вчасно доправили до лікарні. Її оперували більше чотирьох годин.

Семен Ігельник, керівник Ізмаїльської міської лікарні №1:

- Огнестрельное дробью, подчеркиваю, дробью, ранение брюшной полости, переднебрюшной стенки и органов брюшной полости. После операции женщина была доставлена в реанимационное отделение, где находится и сейчас.

Тепер жінка прагне якнайшвидше одужати, щоб побачити двох своїх доньок.