Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 жовтня 2011, 11:39 Бійки та насильство
На Чернігівщині п'яні чоловіки напали на міліціонера в електропотязі
На Чернігівщині п'яні чоловіки напали на міліціонера в електропотязі

Напад на правоохоронця на Чернігівщині. Під час п'яного бешкету в електропотязі на молодого інспектора накинулися з ножем, бо він заступився за жінку.

Сергій повертався додому електричкою. У вагоні потяга було людно й гамірно. Особливо нахабно поводилися двоє заробітчан - батько та син. П'яні пасажири чіплялися до жінки, а згодом спровокували бійку.

Сергій Гоман, старший інспектор Семенівського РВ міліції:

- Подошел к ним, представился и предъявил удостоверение. Гражданин на замечание не реагировал, быстро достал нож и в бедро мне левое ударил.

Закривавлений правоохоронець схопився за стопкрана, а до забіяк кинулися інші пасажири. Вони скрутили батька та його сина й викликали міліцію. Потім подбали про Сергія.

Сергій Гоман, старший інспектор Семенівського РВ міліції:

- Разрезали мне штанину, перевязала мне, после чего кровь остановилась немного. На станции Бахмач подъехали сотрудники милиции, медработники.

Медики кажуть: якби не вчасно надана перша допомога, правоохоронцеві було б кепсько.

Дмитро Матус, заввідділу Бахмацької районної лікарні:

- Був узятий в операційну, і рана була розсічена. Виявлено пошкодження глибокої артерії і велика гематома глибока. Гематома була убрана, проведений гемостаз.

Нині здоров'ю Сергія вже нічого не загрожує. Його ж кривдники в тій самій лікарні, бо їх також віддухопелили. Проти обох уже порушили кримінальну справу: після одужання - покарають.