Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 жовтня 2011, 16:46 Бійки та насильство
У Києві чоловік облив горючою речовиною і підпалив свою дружину
У Києві чоловік облив горючою речовиною і підпалив свою дружину

Облив дружину займистою речовиною й підпалив. Таке жахіття скоїв чоловік у Києві. Сусіди, що почули несамовиті крики жінки та побачили дим із квартири, викликали швидку та пожежну.

Надія Федорівна, сусідка:

- Я спрашиваю: "А где ваша мамка?" А дети говорят: "Спилили". Я не поняла, что такое "спилили".

Саме на цьому балконі на 9 поверсі ледь не сталася трагедія. Ввечері звідти летіло розбите скло та валував дим.

Надія Федорівна, сусідка:

- Сын побежал туда, на 9 этаж, увидел - она лежала, они еще разговаривали с ней, детей забрали к нам в квартиру, они были допоздна, этих двух мальчиков. Та подруга ее вызвала скорую помощь, но она разговаривала.

За кілька хвилин прибули три пожежні машини та "швидка". Рятувальникам гасити займання не довелося, бо полум'я приборкали сусіди.

Олександр Хорунжий, керівник відділу ГУ МНС у м. Києві:

- Коли прибули наші бійці, піднялися в квартиру, вони найшли жінку з численними опіками, приблизно 60% опіків першого та третього ступенів. Каретою "швидкої" вона була доставлена до лікарні швидкої допомоги. Щодо наслідків - то від займання частково пошкоджено особисті речі та штори на балконі.

Згодом з'ясували: постраждала - мешканка цього будинку - мати трьох дітей. Того вечора вона зайшла в гості до сусідів. Згодом туди завітав і її цивільний чоловік. Виникла сварка. Тоді гість облив кохану займистою речовиною і підпалив. Нині жінка в лікарні, а менших з її дітей, хлопчиків 3 і 4 років, доглядають сусіди. У будинку всіх шокувала нечувана жорстокість. Правоохоронці від коментарів відмовляються. Сусіди ж постраждалої кажуть, що палій утік із квартири, і його шукають.