Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 вересня 2011, 14:51 Бійки та насильство
На Рівненщині чоловік підстрелив 9-річного хлопчика за гроно винограду
На Рівненщині чоловік підстрелив 9-річного хлопчика за гроно винограду

На Рівненщині 9-річного хлопчика підстрелили за гроно винограду. Це так господар охороняв своє приватне обійстя. Докладніше про інцидент - наші рівненські кореспонденти.

По смачний виноград, що росте на межі між школою і приватним подвір'ям, школярі лазили часто. Утім, чергова така вилазка закінчилася пострілами: господар поранив 9-річного хлопчака.

Юрій Сірак, керівник Здолбунівського РВ міліції:

- Це був постріл саморобного пристрою, пневматичної зброї дитині в нижню частину ноги. Діти гралися в селі, і захотіли вирвати гроно винограду. Коли вони начали рвати виноград, громадянин вистрелив з цієї зброї, і спричинив тілесні ушкодження.

28-річний сільський снайпер перед правоохоронцями виправдовувася. Мовляв, хлопці не вперше рвуть виноград на його подвір'ї. Тричі він їх попереджав, на четвертий - вистрілив.

Микола, школяр:

- Знаю, що він такий, із заскоками. Як на нього найде щось, то поб’є піде когось, чи ще щось.

Мати пораненого хлопчика каже: ушкодження не надто тяжке, але поки її син не ходить, і дуже боїться показатися на вулиці.

Наталія Акініна, мати пораненого хлопчика:

- Поранення не дуже серйозне, зараз синя нога, він жалується, що не може ходити. Але ж діло заключається в тому, що він повинен усвідомити, і більше такого не робити. А він цього не усвідомив, він сказав: "Яка різниця, хай не лізуть до мого винограду".

У підозрюваного зброю вилучили. Тепер вирішують питання про порушення проти нього кримінальної справи.