Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 вересня 2011, 12:03 Бійки та насильство
У Чернівцях міліціонер отримав шабельне поранення, рятуючи мешканців з пожежі
У Чернівцях міліціонер отримав шабельне поранення, рятуючи мешканців з пожежі

Ще більше не пощастило міліціянтові з Чернівців - його поранив нападник, озброєний шаблею. Правоохоронці рятували від пожежі мешканців багатоповерхівки. Коли ж увійшли до квартири гасити займання, натрапили на сюрприз: озброєного до зубів господаря.

Чоловік вибіг на вулицю, розмахуючи зброєю. Поранений слідчий Ігор Шеремета розповідає: в руках нападника була справжня раритетна шабля. Наскільки вона гостра, правоохоронець відчув, коли спробував затримати розбишаку.

Ігор Шеремета, старший слідчий Першортравневого РВ міліції м. Чернівців:

- Получилось так, що під час його затримання він шаблею наніс мені удар. Він нею явно розмахував, тримав у правій руці, у лівій руці в нього був предмет, схожий на кортик із довжиною леза десь 40 сантиметрів.

Нападник порізав міліціянтові ліве плече, пошкодивши м'язи та артерії.

Василь Василов, завідувач відділення Чернівецької обласної лікарні:

- Він втрачав свідомість через втрату крові, йому була надана первинна допомога, хірургічна обробка рани, ушиті артерії, ушитий м'яз, прокапана кров. На сьогоднішній день його стан задовільний.

Нападника таки затримали, зброю віддали на експертизу.

В'ячеслав Хабайло, керівник сектору УМВС України в Чернівецькій області:

- 56-річний чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. По даному факту порушено кримінальну справу за двома статтями 342 та 345.