Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 вересня 2011, 14:39 Бійки та насильство
У Криму 42-річна жінка облила водою і закрила в підвалі свою дитину
У Криму 42-річна жінка облила водою і закрила в підвалі свою дитину

У Криму 42-річна жінка так захопилася вихованням 7-річного синочка, що втратила контроль над своїми вчинками. Облила дитину холодною водою та зачинила на кілька годин у підвалі.

Про неадекватну поведінку жінки правоохоронців повідомили односельці.

Світлана Писарець, керівник відділу Сацького МВ міліції:

- Председатель сельского совета рассказал, что в данном селе проживает семья, в которой мать применила неадекватные меры воспитания к своему ребенку.

Ірина Бессараб, помічник керівника Сацького МВ міліції:

- Ребенок накануне взял из дома без разрешения 100 грн., потратил на свои детские нужды. Мать узнала это, и вышла из состояния равновесия, после чего облила ребенка холодной водой и закрыла в погреб.

Людей це шокувало. Більшість не йме віри, що жінка могла так учинити. Утім, дехто вважає: то справа матері, як виховувати власну дитину.

Сусідка:

- Ну, что говорят: она помыла, вернее, облила, и в погреб на сутки посадила. Ну, не правда! Никогда я не поверю! Да, выпивает она. Вот скажите, можно ли ребенка облить и в погреб? Какая бы она пьяная не была. Но не может она это сделать, не верьте. Это деревня, тут из мухи слона выдуют.

Подейкують навіть, що розповіли брехню сусіди жінки. З ними родина хлопчика вже давно не мириться. Тож коли почули, що кричить дитина - одразу побігли до сільради.

Сусідка:

- Закрыла его в подвал на 20 минут, он там выбил гнилую дверь. Вырвался и кричал: "Мама меня убить хотела, в подвале закрыла!" Ну, как ребенок в истерике. А тут, как бы, враги, не дружат, и с радостью пошла, написала. Заелись там соседи, взяла, написала, делать ей нечего.

У школі, де вчиться хлопчик, і в районному відділі міліції про родину розповідають: звичайна сім'я, нічого поганого про неї ніколи не чули.

Тетяна Кучеренко, директорка Іванівської школи:

- Коля у нас учится во 2 классе. Мальчик хороший, мальчик воспитанный, никаких нареканий со стороны учителя не было никогда. Мама интересуется жизнью и учебой ребенка, собрания классные посещает.

Ірина Бессараб, помічник керівника Сацького МВ міліції:

- Данная семья полная, ранее на учетах в милиции не состояла. Психическое состояние здоровья матери также удовлетворительное, т.е. на учете в больнице она не состоит.

Проте, під час перевірки факту знущання з дитини, правоохоронці таки з'ясували: жорстоке поводження з хлопчиком було.

Світлана Писарець, керівник відділу Сацького МВ міліції:

- Факт подтвердился, составлен админматериал по ст. 173 ч. 2 - "насилие в семье" и отправлен в суд.

За такі методи виховання дитини загрожує штраф на суму від 51 до 85 гривень, або виправні роботи на термін до одного місяця, чи навіть адміністративний арешт на п'ять діб.