Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 серпня 2011, 17:05 Бійки та насильство
На Луганщині депутат побився з охоронцями закладу і влаштував стрілянину
На Луганщині депутат побився з охоронцями закладу і влаштував стрілянину

На Луганщині - черговий скандал за участі народного обранця. Депутат Калинівсьскої селищної ради Дмитро Ляхов засвітився у бійці біля розважального закладу, а потім іще й стріляв у міліціянтів. У результаті масштабної гулянки двоє правоохоронців дістали травм і ще двоє - вогнепальних поранень. Батьки постраждалих вимагають правосуддя, і бояться за майбутнє своїх дітей.

Інцидент за участі депутата стався поблизу розважального центру. За словами свідків, компанія невдало спробувала познайомитися з дівчатами. Після відмови здійняли галас. Двоє міліціянтів, що були поряд, попросили гультяїв утихомиритися. В той момент спалахнула бійка.

Спочатку билися в приміщенні, потім - на вулиці. Все це зафіксувала система відеоспостереження.

Василь Костюк, батько побитого міліціянта:

- Моего за шкуру выкинули оттуда. Потом вот эта вся компания давай на них…

Тетяна Федорченко, мати побитого міліціянта:

- Его избивали ногами, руками 5 человек. 5 здоровых дюжих дядек 76-го, 74-го года рождения.

Бійкою біля кав'ярні справа не обмежилася, додають батьки побитих правоохоронців. Депутат поїхав із компанією додому. Туди ж вирушила група захоплення, яку викликали постраждалі. Та їхнім колегам пощастило ще менше - двоє з них дістали поранень із мисливської рушниці. Як це сталося - свою версію розповідає депутат. Говорить, мирно спав, почув шум, і вирушив під двері зі зброєю.

Дмитро Ляхов, депутат Калинівської селищної ради:

- Другого ничего не придумал, как нападение. И тогда взял ружье, и стал под двери ждать, кто появится. Появились люди, которые набросились на меня, и в процессе борьбы - как это произошло - то ли они на курок нажали…

Місцева міліція від коментарів утримується. Прокуратура повідомляє, що розпочала перевірку. Постраждалі правоохоронці спілкуватися з журналістами теж не хочуть. А їхні батьки бажають одного - захистити дітей від поширеного нині свавілля українських посадовців.