Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 липня 2011, 12:15 Бійки та насильство
У Запоріжжі чоловік відкрив стрілянину з палаючого будинку
У Запоріжжі чоловік відкрив стрілянину з палаючого будинку

Стрілянина з охопленої полум'ям домівки. Напередодні в Запоріжжі сталася пригода, ніби за сценарієм голлівудського блокбастеру. Молодий чоловік забарикадувався у своєму будинку й відкрив вогонь із вікон. Потім підпалив помешкання і продовжував стріляти, не підпускаючи міліціянтів.

Мешканці вулиці Актюбинської в Запоріжжі й досі не можуть оговтатися від того, що сталося. Кажуть, і на думку не спадало, що їхній сусіда може таке скоїти.

Любов Михайлівна, мешканка м. Запоріжжя:

- Ну, нормальный пацан, молодой - 30 лет. Что случилося, почему он так поступил - кто его знает, какая причина. Будет разбираться милиция.

Рідні поїхали відпочивати. Володимир залишився на господарстві. Та сам хазяйнував недовго. Пізно вночі люди зателефонували до міліції й розповіли: сусіда забарикадувався в будинку й почав стріляти з вікон.

Неллі Василівна, мешканка м. Запоріжжя:

- Почали бахкать, стрелять - а воно стреляло отуточки. Я думала, він опять пале кабеля, а воно бахка, я ж не знала, що у него оружие.

Про те, що в оселі є зброя - не знав і друг родини. Про Володимира ж розповідає: той завжди був спокійним. Спиртним не зловживав, наркотиками - не бавився.

Микола, мешканець м. Запоріжжя:

- На учете ни в наркологическом, нигде не состоял. Он нормальный, адекватный парень был.

Близько третьої ночі стрілець почав підпалювати помешкання. На місце прибули пожежники, які взялися гасити полум’я. Працювали дуже обережно, без ліхтарів, бо чоловік весь час стріляв на світло. Коли займання ліквідували, знайшли господаря. Він лежав у ванній кімнаті зі зброєю в руках.

Роман Корбут, заступник керівника пожежної частини:

- Он заложил окна, чтобы не проникли. Были взведены курки, ружье - было направлено на дверь. Но он уже не подавал признаков жизни.

Найімовірніше, чоловік задихнувся чадом. Тепер перед правоохоронцями нелегке завдання - з’ясувати, що спонукало спокійного, врівноваженого чоловіка до таких дій.